Match på Balaídos där Celta Vigo ligger väldigt pyrt till i botten av tabellen och verkligen är i behov av tre poäng i kvällens match. För motståndet står Atlético Madrid som är så gott som klara för CL-spel nästa säsong.

  • Match: Celta Vigo – Atlético
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 19:30

Celta Vigo ligger nästjumbo och har två poäng upp till säker mark där Osasuna ligger för tillfället. Med ett tufft spelschema kvar där bortamatcher mot Real Betis samt Valladolid väntar vill det nog till att man vinner dagens match om man vill spela kvar i primera division nästa säsong. Det innebär att man får lov att chansa framåt ikväll och man har helt klart dugliga spelare offensivt som kommer skapa farliga chanser på Atlético. Mycket viktigt att Iago Aspas nu är tillbaka och han stod även för 1-1 målet senast mot Bilbao i slutskedet av matchen.

Inga avbräck hos hemmalaget som får tillbaka Roberto Lago och Natxo Insa från avstängning här.

Atlético Madrid ligger 11 poäng före fjärdeplacerade Sociedad och det innebär att det ska väldigt mycket till för att man inte ska hamna på en tredjeplats med 12 poäng kvar att spela om. Man kan därför spela väldigt avslappnat idag och kan utnyttja misstagen som Celta Vigo gör i jakten på mål. Jag trodde vi skulle få se något liknande senast mot Deportivo och även fast man skapade en del farligheter så fanns det ingen skärpa i avsluten. Idag får man tillbaka brassen Diego Costa och med hans löpstyrka så kommer hemmalagets försvar få fullt upp i kontringarna, även Koke är tillbaka från avstängning och beräknas starta ikväll, två viktiga spelare för offensiven.

I bortalaget sätter vi endast ett frågetecken för Arda Turan som varit småskadad på slutet.


Det var väldigt längesedan som Atlético släppte in ett mål på bortagräs men mot ett desperat Celta Vigo så tror jag inte att man kommer hålla nollan. Samtidigt har man en otroligt fin offensiv och det kommer garanterat dyka upp fina lägen ikväll. Båda lagen gör mål spelas därför med en insats strax under medel till 1,80 hos bet365.

/e@sy