Segunda Division i Spanien och en match mellan två lag som kämpar i varsin ända av tabellen. Det är klasskillnad mellan dessa lag och här går jag på ett överspel för ena laget, som visat en mycket fin form på slutet.

  • Match: Celta Vigo – Alcoyano
  • Spel: Celta Vigo över 2,5 mål
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 18:00

Celta Vigo ligger med fyra omgångar kvar på en direktplats till Primera Division. Men man är allt annat än klara och har ett formstarkt Valldolid bakom sig på samma poäng. Bägge dessa lag har ett liknande lätt program kvar så det vill nog verkligen till att Celta vinner den här typen av ”enkla” matcher. Celta Vigo är formstarkast i ligan och har fyra vinster och ett kryss på sina fem senaste matcher, så givetvis ska inte Alcoyano vålla några större problem här. Man har även öst in mål på slutet och har två raka 3-0 vinster inför den här matchen.

Hemmalaget har starkast möjliga lag till sitt förfogande, vilket givetvis är viktigt nu inför slutspurten.

Alcoyano har förvisso jävligt mycket att spela för då man ligger på nedflyttningsplats just nu, med fem poäng upp till Girona på säker mark. Men formen är allt annat än god och man har verkligen inte visat upp något större försvarsspel på slutet heller. På sina tre senaste matcher så har man släppt in hela 11 mål, och då har man inte ställts mot något tuffare motstånd. Ingenting tyder väl direkt på att man släpper in mindre mål idag då man dessutom måste satsa en del framåt för att knipa tre poäng.

Bortalaget får klara sig utan Fernando Maestro, Marcillo och Wellington Silva.


Celta Vigo ska givetvis inte ha några större bekymmer med kvällens motstånd och jag tror man kör över ett formsvagt Alcoyano här. Hemmalaget har sprutat in en hel del mål på slutet samtidigt som bortalaget har haft stora defensiva bekymmer. Så över 2,5 mål till 1.80 som bet365 erbjuder känns bra.

/e@sy