OBS! SPELSTOPP 09.45 PÅ MORGONEN! Toppmöte i Australien mellan serieettan Mariners och serietvåan Western Sydney. Det skiljer 1 poäng mellan lagen i toppen och det ser ut att bli en mycket spännande tillställning men jag har saken klar för mig.

CC Mariners - Western Sydney
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.95 @ William Hill
Insats: 6/10
Spelstopp: 09.45

Mariners har matchats hårdare än normalt den senaste tiden då man gör sin 3:e match på en vecka här och frågan är hur det påverkar laget? Förra helgen krossade man Melbourne Victory med 6-2 på sin hemmaplan och i veckan spelade man 0-0 hemma mot Suwon i AFC Champions League. Det känns inte optimalt att möta ett taggat topplag i Western Sydney med dessa förutsättningarna och det bäddar för baklängesmål här. Mariners är ofta inblandade i målrika möten och i 4 av lagets 5 senaste ligamatcher har båda lagen gjort mål i matchen och det talar för spelet här. 

Western Sydney imponerar ruskigt för dagen och är uppe i 7 raka segrar nu! Det är alltså med full form som laget kommer till den här matchen och det talar verkligen för att laget gör minst 1 mål här. Något som talar för spelet är att båda lagen gjort mål i matchen i 3 av lagets 4 senaste matcher.

Mariners är ruskigt starka på sin hemmaplan där man har 9-1-0 som resultatrad och fina 29-7 i målskillnad men nu möter man seriens i särklass bästa bortalag som har 7-1-2 som bortarad och fina 15-7 i målskillnad. Båda lagen kommer givetvis gå för seger här då Mariners vill dra ifrån och Western Sydney vill ta sig förbi Mariners!


Det kommer givetvis vara väldigt mycket folk på läktarna idag och med Australienska mått mätta så har Mariners bra hemmastöd från sina fans och idag kommer det verkligen behövas i toppmötet här!

Mariners kommer till spel med bästa tänkbara lag då bara långtidsskadade Adam Kwasnik missar matchen.
Western Sydney kommer också till spel med bästa laget och på plussidan kan jag säga att man får tillbaka Matteo Poljak som varit skadad.