Italienska serie A drar igång igen efter ett kortare uppehåll och här tar Catania emot Torino. Det är två mittenlag som drabbar samman men jag har hittat ett bra spel här.


Catania – Torino
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.95 @ William Hill
Insats: 6/10
Spelstopp: 18.00

Serie A drar igång igen och räkna med två heltaggade lag här. Catania jagar Europa platserna medan Torino försöker göra gapet större ned till bottenlagen. Det skiljer dock 6 poäng bara mellan Catania och Torino så båda lagen lär göra allt för att vinna här.

Catania är som dag och natt på sin hemma/bortaplan. Man har tagit 19 av 25 poäng på sin hemmaplan den här säsongen och man har resultatraden 6-1-2 här. Catania har blivit nollade två gånger den här säsongen på sin hemmaplan och det var mot Napoli i andra matchen för säsongen och mot serieledande Juventus. Man har 26-27 i målskillnad på sina 18 matcher denna säsong vilket tyder på en helt okej offensiv men samtidigt släpper in alldeles för många mål.

Torino har gjort det okej i år och liksom majoriteten av de Italienska lagen så är man som bäst på hemmaplan. Men Torino är väldigt svårspelade även på bortaplan och resultatraden 1-6-2 talar sitt tydliga språk. Man förlorar inte ofta och man vinner inte ofta utan man är väldigt skickliga på att spela på resultat.

Catania får tillbaka skyttekungen Gonzalo Bergessio och den unge ghananske mittfältaren Amidu Salifu här. Däremot finns skadebekymmer i truppen inte minst i form av högerbacken Pablo Álvarez som missar matchen tillsammans med Biagianti, Morimoto och Sciacca.
Torino saknar Diop, Verdi, Santana och Ogbonna som alla är borta på grund av skador.

Båda lagen har gjort mål i Catanias 8 senaste matcher och det talar verkligen för det här spelet. Man har en bra offensiv samtidigt som lagets defensiv inte imponerar. Nu möter man ett heltaggat Torino som har vilat i 2 veckor så räkna med två taggade lag som kommer spela offensiv fotboll! Torino avslutade förra året med en seger hemma mot Chievo med 2-0 medan Catania åkte på stryk borta mot Pescara efter att ha släppt in segermålet på en frispark på tilläggstid. Räkna med ett revanschsuget Catania som tar emot ett heltaggat Torino!