Ett Carpi som behöver poäng tar emot ett pånyttfött Roma och tror vi kan få se lite mål här. Framförallt så tror jag Roma kommer bjuda på mål då jag tycker man sett betydligt bättre ut senaste tiden med nye tränaren Spalletti. Och med offensiva nyförvärv som El Shaarawy och Perotti så har man fått igång offensiven mer också. Carpi är desperata och på hemmaplan så kommer man försöka mer vilket jag tror kommer straffa sig.

  • Carpi – Roma
  • Spel: Roma över 1.5 mål
  • Odds: 2.07 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Carpi ligger som sagt ganska pyrt till, men efter att ha tagit lite poäng sen nyår så har man ändå lite häng på nytt kontrakt, men då krävs det såklart att man även fortsätter ta poäng och framförallt vinner matcher. Jag tror ju man kommer ge det ett försök här ikväll mot Roma och det är inte omöjligt att man gör i alla fall 1 mål. Dock finns ju risken att man släpper in mål vilket jag även tror händer ikväll. För man möter inte samma Roma som för någon månad sen, nej det är ett helt klart bättre Roma. Men som jag sa, poängen måste in och det har tränaren sagt också.

Man saknar centrale mittfältaren Bianco vilket är ett avbräck defensivt. Sen har man även backarna Bubnjic och Poli skadade, samt yttern Fedele. Mittbacken Suagher har varit ett frågetecken hela veckan men finns i alla fall med i truppen, dock kanske inte från start.

Carpi    Roma

Roma hade ju en riktigt tung period där ett tag, vilket till slut ledde till att man sparkade Rudi Garcia och tog in Luciano Spalletti och det har verkligen belönat sig. man har fått ny energi i laget och det ser helt klart bättre ut. Formen är god med 3 raka segrar med minst 2 mål gjorda i alla dom matcherna. Nu möter man ett Carpi som desperat kommer vilja ha poäng vilket jag tror passa Roma med ett klart förbättrat självförtroende. Sen att Roma jagar 3 poäng också gör ju inte saken sämre när vi behöver mål här. Vinner man ikväll så kommer man inneha den sista Champions League-platsen tills Fiorentina och Inter spelar sina matcher och ja det är ju den platsen man krigar om nu. Så det är inget snack om att vi kommer få se ett Roma som kommer köra på.

Sen att man fått in spelare som Perotti och El Shaarawy ser jag bara som positivt för offensiven. Vilket var exakt det dom behövde då offensiven gick lite i stå innan Spalletti tog över tränarrollen. Nu ser det som sagt helt klart bättre ut och jag tror vi får se 2 mål från Roma ikväll.

—————————————————————————————————————————————————————

Carpi är desperata och behöver poäng. Ett kryss räcker liksom inte så långt då man har 5 poäng upp till säker mark. Så man kommer i alla fall ge det ett försök ikväll. Vilket jag tror kan straffa sig rejält. Roma är i fin form och man har fått tillbaka energin som tog slut där ett tag. Med nya offensiva nyförvärv ser det dock bättre ut och man jagar ju CL-platsen dessutom. Ska vi säga 1-2 eller 1-3? Jag spelar Roma över 1.5 mål till oddset 2.07. Insatsen är lite över medel. Avanti Roma!

/ L’orso