Lunchmatch på söndagen i Serie A där bottenlaget Carpi tar emot ett formtoppat Juventus och det borde väl bara sluta på ett sätt. Visst Carpi gjorde det bra som vann borta mot Fiorentina när det vankades cupmatch i veckan. Men känns mer som en engångsföreteelse om något. Juventus krossade Torino med 4-0 samma dag i cupen och formen är verkligen på topp. Klasskillnad mellan lagen och Juventus bara vinner detta!

  • Carpi – Juventus
  • Spel: Juventus -1.5
  • Odds: 2.25 @ Unibet
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 12.30

Carpi kommer från en vinst nu i veckan borta mot Fiorentina (0-1) i cupen, vilket såklart inte ska tas bort alls i sammanhanget. Men det var nog snarare tur än skicklighet att inte Fiorentina dödade matchen i första halvlek då dom hade ramträffar och flera bra lägen utöver det. Istället gick tiden och Carpi försvarade sig och fick ett läge och gjorde mål. Ibland går allt det sämre lagets väg som det gjorde i denna match. Men det är också väldigt sällan det händer, än mer sällan två matcher i rad och nu mot ett ännu bättre motstånd än vad Fiorentina var. Har extremt svårt att se att man tar poäng i denna match då det är klasskillnad över hela banan. Det kan rinna iväg här.

Hemmalaget har skador i mittfältaren Matteo Fedele och mittbacken Igor Bubnjic, och det är två avbräck hemmalaget såklart inte har råd med ifall man ens ska försöka hålla sig kvar i Serie A.

Carpi    juventus

Juventus har som alla vet haft en tuff inledning i ligan men det var ett tag sen nu och istället har man nu 6 raka vinster i ligan och det ser bara bättre och bättre ut. Anfallsspelet som var trögt i början ser bra ut just nu. Försvarsspelet ser hur stabilt som helst ut, som vanligt. Juventus är tillbaka där man ska vara, i toppen av tabellen och vittring på guldet helt klart. Även Juventus hade cupmatch i veckan när Torino städades av på hemmaplan med 4-0. Man fick således en lite lättare uppgift och inte heller behövde man kämpa för det så värst mycket. Nu väntas ett Carpi som är ett betydligt sämre lag och i den formen Juventus har just nu finns det egentligen inget lag i Serie A som kan hota. Speciellt inte Carpi som inte ens har ett lag för Serie A i mina ögon.

Vi har ett komplett lag i Juventus där man inte saknar en enda startspelare eller ens någon som är nära startelvan. Utan här kommer vi få se ett formstarkt Juventus med sin bästa startelva. Har svårt att se att man inte vinner detta med några bollar.

——————————————————————————————————————————————————

Carpi hade all tur i världen när man slog ut Fiorentina ur cupen i veckan, vilket mer talar emot Carpi ännu mer i denna match. Har man landat från den segern? För nu väntar seriens bästa och formstarkaste lag. Man har två skador som fortfarande stör laget också. Juventus har riktigt bra skadeläge och inga avstängningar. Man kommer till denna match med bästa möjliga lag. Formen är riktigt bra och jag ser framför mig en match där man vinner bekvämt med några bollar. Jag spelar Juventus -1.5 till oddset 2.25. Insatsen är lite över medel. Avanti Juve!

/ L’orso