Här har vi en spännande och helt öppen match mellan två lag som slåss om nytt kontrakt i serien. Jag har hittat ett troligt spel här som jag kliver in relativt tungt på! Häng på!Carlisle – Scunthorpe
Spel: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.91 @ Ladbrokes
Insats: 7/10

Spelstopp: 16.00 

Carlisle vann senast hemma mot Coventry med 1-0 där man tidigt gjorde mål och sedan försvarade sig bra. Faktum är att lagets försvar var ovanligt bra medan Coventry var väl ineffektiva i sina avslut. Det var tredje gången denna säsongen som Carslile lyckades spika igen och då ska man veta att man spelat 27 matcher i år! Man har dessutom släppt in flest mål i serien med sina 49 insläppta mål på 27 matcher!

Motståndarna Scunthorpe har en positiv formkurva bakom sig med 1 seger och 2 oavgjorda matcher. Segern kom senast borta mot bottenkollegan Colchester där man vann med 2-1. Nu väntar ett nytt lag i bottnen och lagets tränare har i media sagt att man går för seger här så räkna med att offensivt ställt Scunthorpe!

Något som verkligen talar för överspelet i den här matchen är att Carlisle har spelat över 2.5 i matchen i 12 av sina 15 senaste matcher och motståndarna Scunthorpe är inte sämre dem utan dom har spelat över 2.5 mål i matchen i 13 av sina 15 senaste matcher! Bara den statistiken gör det här spelet mycket spelvärt i mina ögon!

Något som är ännu mera positivt för spelet är att Carlisle får klara sig utan mittbackarna Murphy och Edwards som båda är skadade här. Lägg därtill att man har ett stort frågetecken för vänsterbacken Chris Chantler.
Scunthorpe får klara sig utan försvararen Christian Ribeiro och mittfältaren Damien Mozika som båda är skadade.  

Värt att nämna är att båda lagen har sålt sin bästa målskytt men det skrämmer inte mig, jag tror starkt på överspelet ändå!