Oddsen sitter helt fel i denna match enligt mig och spelet är givet.

Cardiff – Watford
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 3.90 Pinnacle
Spelstopp: 2011-01-22 16:00

Cardiff har blandat och gett senaste tiden och formen är inte direkt på uppåtgående. Senast fick man 1-1 borta mot Norwich och laget har nu 2-1-2 på dom fem senaste, i tabellen ligger man på en tredje plats. Fina 7-3-2 hemma denna säsong.

Watford fortsätter att visa fin form och laget har nu fem raka vinster, senast blev det fina 3-0 hemma mot Derby och man ser svårstoppade ut just nu. Watford ligger på en sjätte plats i tabellen inför denna match och har vid vinst chans att avancera, man har dessutom 1-2 matcher mindre spelade än sina konkurrenter ovanför sig i tabellen vilket innebär att man har stor chans till avancemang vid vinst. Watford har fina 6-2-4 borta denna säsong.

Jag tror att som oddsen sitter idag så har Cardiff blivit något övervärderade på gamla meriter. Watford är inte ett dåligt lag och man har visat denna säsong att man kan slå vilket lag som helst, formen finns där och att göra Cardiff till så stora favoriter håller jag inte med om. Visserligen får Cardiff tillbaka en del viktiga spelare, men det är inte tillräckligt för att oddsen ska diffa så mycket.

Värdet i denna match ligger helt klart på det höga bortaoddset, jag testar den raka tvåan till det höga oddset som erbjuds, Watford har vunnit ett flertal gånger mot Cardiff tidigare, senast i december då man vann med 4-1 hemma.

Lycka till.