Två lag med bra motivation drabbar samman ikväll. Avgör hemmaplan eller ligger skrällen nära? Häng med.

Cardiff – Burnley
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.90 Bet365
Spelstopp: 2011-02-15 20:45

Cardiff har bjudit på stabila resultat senaste tiden och senast blev det vinst hemma mot Scunthorpe med 1-0. 3-2-0 på dom fem senaste och i tabellen ligger man tvåa vilket är en eftertraktad plats i tabellen och många lag jagar bakom. Hemma denna säsong har man varit stabila också med 9-4-2.

Burnley har även dom bjudit på stabilt spel senaste tiden, senast tog man en fin vinst med 3-1 borta mot Watford. 3-1-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en åttonde plats inte långt från kvalplats. 3-7-5 borta denna säsong.

Båda lagen sitter på en hög motivationsfaktor ikväll, Cardiff vet vikten av tre poäng då flera lag som jagar bakom har mindre spelade matcher vilket innebär att man måste ta alla poäng man bara kan. Burnley har spelat riktigt bra senaste tiden och kan störa vilket lag som helst. Dock var det riktigt länge sedan man lyckades slå Cardiff borta och jag tror inte det är något man kommer att lyckas med ikväll heller. Jag tror vi kan räkna med en tight och jämn match där Cardiff avgår med uddamålsvinst.

Lycka till.