Seriens sämta bortalag ska iväg på bortamatch igen och då tvekar jag inte att kliva in på Cambrigde som dessutom är starka hemma. Häng på!


Cambrigde – Nuneaton
Spel: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.50 @ Unibet
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45 

Cambrigde har fin form för dagen med 3 segrar och 2 förluster på sina 5 senaste matcher där de oavgjorda resultaten har kommit på bortaplan. Man har radat upp starka insatser och det är framförallt på sin hemmaplan som laget trivs som allra bäst. Man har hemmaraden 7-2-4 och 25-17 i målskillnad på dessa matcherna. Hemmaformen är riktigt bra med 3 raka segrar mot lag som ligger strax ovanför Nuneaton i tabellen. Man har vunnit dessa matcher med 3-0, 1-0 och nu senast 4-1 så nog vet man hur man slår sämre lag.

Nuneaton ligger tredje sist i tabellen och är riktigt usla. På lagets 5 senaste matcher har man 1 seger, 2 oavgjorda och 2 förluster. Värt att ha i åtanke är att laget är riktigt, riktigt usla på resande fot och lagets bortarad 1-3-9 talar sitt tydliga språk! Lägg därtill att man har en målskillnad på 10-29 så räds man knappast handicap spelet i den här matchen! Man har blivit nollade i 4 av lagets 6 senaste bortamatcher och då har man mött lag i klass med Cambrigde. För 2 bortamatcher sedan klarade man 0-0 mot Macclesfield vilket var en stark insats efter 90 minuters försvarsspel. Men om man bortser den matchen så hade laget 7 raka förluster på bortaplan!!


Cambrigde har Michael Gash i fin målform för dagen då han gjort mål i 4 av lagets 5 senaste matcher. Han är uppe i 9 mål denna säsongen, den som gjort flest mål för klubben är Tom Elliott som mäktat med 12 mål framåt i år och som har 3 mål upp till skytteligaledningen!

Cambrigde har halkat efter lite och har nu 12 poäng upp till serieledarna men ingenting är omöjligt och fortsätter laget bara behålla sin form så kan vad som helst hända i serier som denna. Nu ställs man mot ett Nuneaton som har tagit 1 poäng på sina 8 senaste bortamatcher. Ska man ha med uppflyttningsplatserna att göra så ska man utan problem vinna den här matchen och gärna med många mål så att man bättrar på sin målskillnad som kan vara avgörande i slutet av säsongen!