Två lag som kämpar i botten, dock ser det lite bättre ut för det ena och spelet är givet till bjudet odds.

Cambridge – Forest Green
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 2.22 Pinnacle
Spelstopp: 2011-03-26 16:00

Cambridge har dalat i tabellen dom senaste säsongerna och hamnar bara längre och längre ner, nu ligger man på en sextonde plats och har väl inte direkt spelat allt för övertygande i dom senaste matcherna. Positivt är dock att man är obesegrade på dom tre senaste, 1-3-1 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man 6-6-7.

Forest Green ligger även dom i botten och plaskar, man återfinns på en tjugoförsta plats och är i högsta grad inblandade i bottenstriden. Man har inte spelat tillräckligt bra senaste tiden för att kunna bärga dom viktiga poäng man är i behov av. 0-2-3 på dom fem senaste och borta denna säsong har man 2-5-12 vilket är uselt.

Även om båda lagen ligger i dom nedre regionerna av tabellen och har inte direkt visat någon form senaste tiden så ser jag ett visst värde i hemmaoddset. Man har visat i dom senaste matcherna att man kan vara på gång och är det någonstans man ska plocka poäng så är det hemma. Forest Green har inte direkt imponerat på bortaplan denna säsong och jag har svårt att se att man helt plötsligt skulle vända den trenden idag. Det höga oddset som erbjuds på ettan måste testas.

Lycka till.