Dags för match i Serie B och jag lägger stort fokus på matchen Pescara-Ternana. Här tycker jag mig ha ett bra spel när ett hemmastarkt Pescara möter ett bortasvagt Ternana. Normalt sett brukar Pescara gör en del mål på hemmaplan, och det lossnade lite i senaste hemmamatchen mot Crotone. Ternana har varit lite väl mycket upp och ner på sistone. Tror på ett offensivt piggt Pescara här!

  • Pescara – Ternana
  • Spel: Pescara över 1.5 mål
  • Odds: 1.90 @ bet365
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Pescara kommer från en sisådär match borta mot Novara på konstgräset där man förlorade med 1-0. Nu är det dock andra bullar då man har hemmamatch, för man gör ju helt klart sina bästa matcher på hemmaplan, inte minst offensivt. Nu har utdelningen inte varit den bästa än så länge men man såg absolut en glimt av vad man kan i senaste hemmamatchen när man krossade Crotone, då serieledare, med hela 4-1. Kommer man upp i den potentialen så gör man minst 2 mål här, ingen tvekan.

Nu saknar man Ledian Memushaj på mittfältet men tycker man har hyfsat bra täckning på just mittfältet, så känner ingen oro direkt. Annars ser det bra ut och offensiven är intakt. Man har även backen Hugo Campagnaro borta, vilket inte påverkar offensiven. Full fart framåt Pescara!

pescara    ternana

Ternana gör sig bäst på hemmaplan, ändå förlorade man senast med 0-3 hemma mot Avellino. Och det var inte alls förvånande då man varit lite väl mycket upp och ner på sistone. Nu tar man sig an Peacara på bortaplan vilket är en svår match för samtliga lag. Och när Ternana dessutom är ett svagt bortalag, ja då känns det genast tuffare. Litar inte alls på Ternana i nuläget och det finns stor risk att man åker på en rejäl smäll här.

I bortalaget så stryker vi mittfältarna Manuel Coppola och Franco Signorelli och det är avbräck för laget helt klart. Sen är även reservbacken Jens Janse borta också.

——————————————————————————————————————————————————————————————————-

Pescara är klara favoriter här som man bör vara. Tycker man är ett bättre lag och på hemmaplan är man ruskigt svårslagna. Tycker dessutom att man såg i senaste hemmamatchen att offensiven börjar sitta mer och mer. Islossning igen? Ternana kommer från en tung 0-3-förlust på hemmaplan för att möta Pescara på bortaplan när man är svaga på just bortaplan. 2 mittfältare borta också som betyder en del. Dessutom varit lite virriga defensivt senaste tiden. Jag spelar Pescara över 1.5 mål till oddset 1.89. Insatsen är lite över medel. Jobbbaa!

/ L’orso