Cagliari ser svaga ut för dagen och här ställs man mot ett Livorno som har usel form. Bottenmatch och två lag som måste gå för seger. Jag har saken klar för mig och tror starkt på ett resultat i den här matchen!


Cagliari – Livorno 
Spel: Hemmaseger och under 2.5 mål i matchen
Odds: 3.70 @ Ladbrokes
Insats: 4/10
Spelstopp: 15.00 

Cagliari är inne i en svag period rent resultatmässigt för dagen. Man har haft en hel del otur i matcherna då man för 3 matcher sedan lika gärna kunde besegrat Milan men det slutade med förlust och nu i helgen när man mötte Sampdoria förlorade man återigen snöpligt i en match som man lika gärna kunde tagit poäng i. I matchen mellan dessa ställdes man mot topplaget Fiorentina på sin hemmaplan och där vann man med 1-0 så det finns god kapacitet i laget. Nu ställs man mot ett riktigt svagt Livorno och då bör man vinna! Man har ingen imponerande offensiv då man tillhör de lag som gjort minst mål i serien. Nu ställs man säkerligen mot ett defensivt Livorno vilket kan ställa problem för laget men jag tror man löser ett mål i matchen och står som segrare här. Vi får hoppas att Marco Sau löser det här spelet åt oss med matchens enda mål!

Livorno är riktigt svaga för dagen och har nu 6 förluster på lagets 8 senaste matcher. Man har plockat poäng mot bottenkollegorna Catania och Saussuolo som är jumbo och nästjumbo. På bortaplan är man genomusla och även om man spelade 3-3 borta mot Catania senast så har man ruskiga problem med sitt målskytte när man är på resande fot. Man spelar defensiv fotboll och offensivt ser man ruskigt svaga ut och före matchen mot Catania hade laget noll gjorda mål i 7 raka bortamatcher. Nu ställs man mot ett Cagliari som är relativt starka på sin hemmaplan vilket inte gör det enklare för Livorno att ta några poäng. Till den här matchen har man tränat försvarsspel på sina träningar och det mesta talar för att man frångår 3-5-2 uppställning och övergår till en fyrbackslinje. Frågan är om det hjälper mot Cagliari? Hur som helst så kommer vi få se ett defensivt Livorno mot ett Cagliari som kämpar för att få in en boll här.

Marco+Sau+Cagliari+Calcio+v+AC+Siena+Serie+Ym1wr7ql5SWl
Cagliaris anfallare Marco Sau löser segern åt oss!

Cagliari får klara sig utan Francesco Pisano och Victor Ibarbo här medan anfallaren Mauricio Pinilla är ett frågetecken.
Livorno har inga nya skador utan får fortsatt klara sig utan Siligardi bara medan Belfodil som saknar matchform kanske får nöja sig med ett inhopp här.

Kort summering: 
Cagliari är starka hemma och mot Livorno måste man ta tre poäng för att dra ifrån bottenlagen. Det kommer säkerligen inte bli enkelt då Livorno med största sannolikhet spelar för 0-0 i den här matchen. Jag tror dock Cagliari kommer få hål på dem och jag tror stenhårt på att matchen slutar 1,2-0 här!