Vi tar oss an en match i Serie B där storfavoriten Cagliari tar emot ett svårspelat Latina. Men även om Latina gjort det bra mot sina motståndare så möter man idag ligans bästa lag med riktigt farliga anfallare, dessutom på bortaplan där man mestadels kommer försvara sig, troligtvis. Cagliari har inte gjort några supermatcher såhär i början av säsongen ändå har man gjort många mål. Det handlar såklart om kvalité rakt igenom.

  • Cagliari – Latina
  • Spel: Cagliari över 1.5 mål
  • Odds: 1.87 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Cagliari är som jag tidigare sagt superfavorit att vinna Serie B ganska enkelt och ja det har ju börjat ganska bra, 3 segrar och 1 oavgjort där man i den oavgjorda matchen åkte på ett baklängesmål i den 95e minuten. Sen kan man väl säga som så att även om man resultatmässigt övertygat så har inte spelet varit sådär superbra som Cagliari har potential till att spela här i Serie B. Men resultaten stavas ändå kvalité rakt igenom och det är där skillnaden är hos Cagliari kontra typ resten av lagen i Serie B inklusive dagens motståndare i Latina. Spelar som Marco Sau och Diego Farias hör hemma i Serie A, där man gjort det bra förr, i Serie B är dom stjärnor de luxe. Och båda har öppnat säsongen på ett riktigt bra sätt.

Offensiven är intakt och truppen är slagkraftig som bara den, så jag tror det blir åka av idag. Bara för att visa vad man går för mot ett svårspelat Latina.

Cagliari     Latina

Latina har börjat säsongen helt okej. Man är ett svårspelat lag vilket även resultaten visat med 3 matcher som slutat 1-1 och en där man vann med 1-0 och det var den senaste. Men inte så att man mött jättetuffa lag direkt utan dagens match blir det klart tuffaste testet man kommer stöta på under hela säsongen. Och känslan är att det kan bli en tung dag för Latina. Det är och ska vara klasskillnad, för om Cagliari får spelet att stämma mer och mer så kommer det märkas oerhört tydligt vilket lag som har de ekonomiska krafterna och vilka som nyligen spelat Serie A.

Man har egentligen inga borta förutom anfallaren Nicolao Dumitru men inget jätteavbräck så. Men man borde inte räcka till här och för första gången denna säsong kommer man troligen släppa in 2 mål i en match.

—————————————————————————————————————————————————————–

Cagliari är ett starkt hemmalag och i Serie B så kommer man vara övermän i samtliga hemmamatcher, dvs att man kommer äga bollen väldigt mycket och skapa väldigt mycket chanser. kvalitetsmässigt så är man även där bättre än samtliga och i offensiven har man finfina spelare som Farias och Sau, framförallt. Latina må ha gjort en helt ok inledning, men nu stöter man på patrull och har svårt att se att man inte släpper in 2 mål här. Det gäller väl för dom att vara så svårspelade dom kan vara men nja går nog inte ändå. Jag spelar Cagliari över 1.5 mål till oddset 1.87. Insatsen får bli medel. Jobba!

/ L’orso