Vi tar oss till matchen mellan Cagliari och Avellino i Serie B. Där superfavoriten till att gå upp i Serie A tagit 4 poäng på 2 matcher och man har en stark offensiv som främst på hemmaplan kommer vara strålande hela säsongen. Man var på väg mot en seger, på bortaplan, senast men fick ett kvitteringsmål emot sig i 95e minuten. Tror vi får se ett offensivt Cagliari på hemmaplan. Men det gäller att vara vaksamma för Avellino har även dom en stark offensiv och skulle absolut kunna hota dom, defensivt är det dock sämre ställt. Svängig match att vänta?

  • Cagliari – Avellino
  • Spel: Över 2.5 mål (goal line)
  • Odds: 2.20 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Cagliari kom inte ända upp till sin potential den här säsongen i premiären, ändå vann man med 4-0 mot Crotone, sen spelade man sisådär och åkte på ett sent kvitteringsmål borta mot Ternana (1-1). Men på hemmaplan kommer man bara ösa på och känns som ett passande motstånd när Avellino kommer på besök, som har sin styrka i offensiven den här säsongen kontra ifjol. Cagliari har väldigt bra spelare offensivt för Serie B och Marco Sau har redan börjat göra mål och väl på hemmaplan lär det komma en hel del till. Tror vi kommer få se ett förbättrat Cagliari här idag och det kommer bli full fart framåt.

Inga spelare borta offensivt vilket är ett plus och lär bli en riktigt bra elva för superfavoriten Cagliari. Man borde kunna göra minst 2 mål här, men skulle inte heller bli förvånad om man klarade överspelet på egen hand, så pass bra är Cagliari när dom spelar på sin fulla potential eller i alla fall nära den.

Cagliari      Avellino

Avellino har styrt om från ett stabilt lag defensivt till ett offensivt bra lag. Man har flera spelare som håller hög klass i Serie B och Avellino känns riktigt intressanta den här säsongen. 3 av 4 försvarsspelare från förra säsongen finns inte kvar och sånt tar tid att spela in. Man spelade nog så bra för att få minst 1 poäng i premiären borta mot Salernitana, men man var inte koncentrerade nog defensivt och missade allt för många chanser framåt. Hemma mot Modena omgången därefter vann man hyfsat stabilt med 2-0 och nu kommer säsongens tuffaste test när superfavoriten Cagliari ska tas om hand, på bortaplan.

Även Avellino har ett bra lag till den här matchen där offensiven lyser igenom ganska klart. Dock så är defensiven ett frågetecken mot ett sånt här bra motstånd måste man ju verkligen påpeka. Det kan mycket väl bli så att det blir för svårt och att målen trillar in deluxe. Men jag tror ändå man kommer att kunna hota framåt faktiskt. 3-1 månne?

————————————————————————————————————————————————————–

Cagliari har ett väldigt bra lag på pappret, dock har man inte kommit upp till den potentialen ännu trots 4 poäng på 2 matcher. På hemmaplan är man bra och man brukar spela väldigt offensivt där, så lär man även göra idag där vi har bra kvalitetsspelare längst fram. Avellino har även dom kvalitetsspelare offensivt och borde kunna hota en del, defensivt ser det inte lika bra ut och gör man inte mål kommer man få det tufft att ta poäng. Inte heller så att man kan lägga sig på försvar med den backlinjen. Nä jag spelar Över 2.5 mål till det fina oddset 2.20. Insatsen får bli strax över medel. Jobbba!!

/ L’orso