Detta är verkligen en riktigt intressant match i League 2, Bury har spelat upp sig dom senaste veckorna och möter idag ett riktigt tufft motstånd. Oxford som inte förlorat en enda match på bortaplan denna säsong ser riktigt starka ut för dagen. Spelet är givet här och oddset är högt.

Match: Bury – Oxford Utd
Spel: Oxford 0
Odds: 2.02 @ Bet365
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 4/2 20:45

Bury är obesegrade på dom senaste sju hemmamatcherna och man har verkligen spelat upp sig senaste tiden. Endast en förlust på dom fem senaste matcherna som kom borta mot Chesterfield i början på januari. I senaste matchen vann man hemma mot Wycombe med 1-0. Man gjorde en riktigt fin match dessförinnan när man tog poäng hemma mot Burton då man fick 0-0. Tränaren har verkligen lyckats att resa detta skepp och man har fått lite andrum i bottenstriden och ligger nu på en 20:e plats med några poäng till godo. Fortsätter man så här och plockar poäng mot lagen omkring sig bör detta kunna sluta bra för laget. 5-7-3 hemma denna säsong och 17/14 i mål.

oxford-united

Oxford Utd som är obesegrade på dom sex senaste matcherna har sett riktigt stabila ut denna säsong. Tränaren Wilder lämnade nyligen klubben för att gå till ett annat lag och Mickey Lewis tog över och har så här långt gjort ett bra jobb. En vinst och ett oavgjort resultat under hans ledning hittills. I senaste matchen vann man hemma mot Wimbledon med 2-1. Oxford som är det enda laget i ligan som inte förlorat på bortaplan denna säsong får ses som riktigt stabilt. Totalt har man nu 7-5-0 på resande fot och man har lyckats att hålla nollan i sex av dom matcherna, 21/7 i mål. I tabellen ligger man på en 3:e plats inför detta möte och plockar man full pott här övertar man andra platsen från Scunthorpe vilket siktet nu är inställt på.

Mickey som nu leder Oxford är ingen nykomling för laget då har funnits i klubben i över tio år vilket helt klart ger en stabil grund för laget att stå på när dom tappade huvudtränaren. Man har sett riktigt bra ut denna säsong och med tanke på att man inte förlorat en enda match på bortaplan denna säsong så finns det heller inget inför denna match som talar för att första förlusten är nära heller. Bury har gjort det bra dom senaste veckorna men trots det bör man få det svårt när topplagen kommer och gästar. Bollen är rund det vet vi alla, och när vi får så här bra betalt på Oxford 0 är det bara att testa. Skulle man mot förmodan spela oavgjort får vi insatsen tillbaka, men jag tror faktiskt att Oxford fortsätter sitt fina bortaspel och vinner detta med uddamålet och kliver upp som ny tvåa i tabellen.