Leicester har inte fått en bra start på säsongen och denna match kan vara vad man behöver för att vända på allt. Häng med.

Bury – Leicester
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 1.93 5Dimes
Spelstopp: 2011-08-23 20:45

Bury tog steget upp från League Two till One denna säsong och man har fått en hyfsad inledning på säsongen. Laget har som så många andra lag i dom lägre divisionerna dålig ekonomi och har inte haft dom resurser som behövts för att stärka laget inför den nya säsongen och man får klara sig på det man har. Man slog Coventry i första rundan vilket får ses som bra. Hughes saknas på grund av skada.

Leicester och Svennis har inte fått den start man velat på säsongen och man uppträder inte som dom favoriter man är att ta hem Championship denna säsong. Man tappade i stort sett allt i senaste matchen mot Nottingham och tappade därmed poäng. Schmeichel är avstängd, Nugent och Vassell kommer förmodligen att vilas.

Trots att Leicester har både otur och halvtaskig form just nu tror jag att man tar denna match på stort allvar då detta är en riktigt bra chans till att hitta tillbaka till flytet i Championship och få in lite självförtroende i laget. Det ska skilja en del mellan dessa lag även om Leicester luftar en del spelare. Bury bör få det svårt trots att man har bra resultat med sig från tidigare omgångar. Man har en alldeles för lätt trupp och har inte dom avgörande spelare som behövs. Leicester plockar hem segern och får det självförtroende man behöver.

Lycka till.