Något tamt utbud fredag men har hittat ett spel i denna match. Häng med.

Burton Albion – Chesterfield
Mitt tips: Chesterfield 0 (Asian)
Insats: 5/10
Odds: 1.81 Pinnacle
Spelstopp: 2011-02-11 20:45

Burton har inte spelat många matcher 2011 då många blivit inställda, detta behöver inte vara till någon nackdel men heller kanske inte en fördel. Senast förlorade man då man mötte Shrewsbury borta med 3-0. 1-1-3 på dom fem senaste och i tabellen återfinns man näst sist.

Chesterfield har kryssat mycket i dom senaste matcherna, man är obesegrade på dom fem senaste med 1-4-0 och laget har tappat onödigt med poäng och lagen bakom börjar knappa in nu. Man leder tabellen med fem poäng till godo. Tränaren har varnat sina spelare att inte underskatta dagens motstånd och att man behöver ta denna match på allvar.

Burton slåss för sin överlevnad, motivation slår klass brukar man säga, dock har man tappat sin bäste anfallare, man har även tappat andra tongivande spelare och laget bör känna av detta. Chesterfield känner flåset i nacken från dom andra lagen och bör börja ta mer poäng. Tvåan känns dock inte stabil med tanke på hur man spelat i dom senaste matcherna. Burtons motivation kan räcka långt, dock inte så långt som till en seger men säkert ett oavgjort resultat.

Jag lirar Chesterfield 0 och det känns tryggt inför kvällen.

Lycka till.