Europa League kval, Bursaspor från Turkiet ska ta sig an Twente från Holland och den här matchen känns helt öppen. Jag tror starkt på ett spel här så häng på!


Bursaspor – Twente
Spel: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 2.10 @ Bet365
Insats: 4/10
Spelstopp: 19.30

Den här matchen är öppen på förhand mellan två lag som nyligen kommit igång med sina respektive ligor och gjort det bra. Bursaspor premiärvann förra helgen borta mot Kayserispor med 1-0 och Twente har vunnit båda sina matcher i Holland och har 5-1 i målskillnad på dessa två matcher. Nu drabbar lagen samman och två formstarka lag brukar kunna innebära mycket mål.

Ni som följer mig här på Spelaspel var säkerligen med när jag rekade Bursaspor senast i Europa League. Man förlorade borta mot ett finskt skräplag men när det vankades hemmaplan så trodde jag på storseger och visst blev det så när man vann med hela 6-0! Hemmaplan är lagets stora styrka och här gör man mycket mål. Samtidigt ska man ha i åtanke att laget inte har en stark defensiv utan får den bara lite press på sig så släpper de väldigt mycket förbi sig.

Twente har som sagt inlett starkt hemma i Holland med två raka segrar. Man har massor av rutin i Europaspelet och faktum är att man är ruskigt starka på just bortaplan i Europa. Man har bara gått mållösa från 4 av lagets 20 senaste matcher på bortaplan och det talar verkligen för det här spelet!

Twente är favoriter i det här dubbelmötet och man lär gå för seger här för att få med sig ett bra resultat hem till Holland där man vet att man är starka. Med tanke på Bursaspor vassa offensiv och fanatiska hemmapublik som bär fram laget så tror jag på en målglad match här!