Två starka lag möts i The Championship och jag tycker att ett av lagen har klart bättre chanser att vinna.

  • Match: Burnley – Middlesbrough
  • Tips: Middlesborugh 0 (Asian Hcp)
  • Odds: 2,13 @ 188bet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16.00 10/9

Analys:

Burnley har börjat säsongen ganska anonymt och har 1-2-1 på de inledande 4 omgångarna. På hemmaplan har man dessutom 4 raka oavgjorda matcher och det är ganska tydligt att spelet inte har funkat hittills. Burnley har värvat ganska bra och smart under sommaren men dom har också tappat en del tongivande spelare. Det verkar som att det kommer att ta ett tag att få in de nya spelare i spelet och laget. Charlie Austin har dock börjat bra och gjort 4 mål på 4 matcher så det är absolut spelaren att se upp med. Jag tycker dock att Burnley uppträtt ojämnt och verkar att ha svårt att vinna några matcher. Trots att laget vann senast i ligan och har hemmaplan så tror jag att laget får med sig ett oavgjort resultat, som bäst.

Middlesbrough har börjat bra i serien och har 3-2-0 på de första fem matcherna. Laget har verkligen imponerat och tagit meriterande segrar mot lag som Leeds och Birmingham. På bortaplan har Middlesbrough också faktiskt 4 raka vinster i ligan, förra året inräknat. Det är ingen tvekan om att det är ett lag som spelar med stort självförtroende just nu och bör därför ha goda chanser till vinst. Middlesbroughs trupp är lika stark som förra året och holländaren Emnes har redan gjort 4 mål, vilket redan nu är fler än han gjorde på förra säsongens 23 matcher.

Middlesbrough har form och självförtroende och kan spela utan press i den här matchen. Det kommer att passa dom och jag tror på vinst här till det fina oddset.

Lycka till!

//Josef