Bundesliga drar igång i helgen och Dortmund-Werder Bremen är först ut på fredag och därmed ligger också spelstoppet på fredagen redan.

Långtidsspel
Spelform: Att sluta bland de 4 bästa
Spel: Wolfsburg
Odds: 4.50 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.30

Wolfsburg har värvat klokt och man känns väldigt starka inför den här säsongen! Man har en bred och stark trupp som känns bra på alla positioner. På målvaktsidan har man två schweizare och de känns stabila även om man kunde värvat in ett tredje alternativ. På backsidan har man värvat in Naldo och Pogatetz vilket känns som väldigt stabila nyförvärv till lagets backlinje som känns starkare än på ett par säsonger. Offensivt har man värvat in Pilar, Ivica Olic och holländske skyttekungen Bas Dost. Pilar är tyvärr skadad ett par månader och det är tungt men man har som sagt en bred trupp och förhoppningsvis påverkar det inte så mycket.

Man har en klok tränare i Felix Magath som känner laget väl nu. Han har jobbat mycket med lagkänslan under sommaren och även om försäsongen inte imponerat särskilt så tror jag han kommer få ordning på laget till premiären. Man har inget Europa-spel att lägga energin på utan det är full fokus på ligaspelet som gäller! Jag tror man kommer överraska många och hamna långt upp i tabellen i år. Tredje eller fjärdeplatsen tror jag man kniper!