ATP turneringen i Madrid lider mot sitt slut och nu återgår vi till det vanliga röda gruset. Nu hoppar vi ner till Challenger touren där Sergei Bubka från Ukraina ska möta Albano Olivetti från Frankrike. Båda två har en enorm vass serve som vi kommer märka, Olivetti har lätt top 5 i världen dock inte Bubka. Olivetti trivs verkligen inte på gruset, det lär vi också märka!

  • Matchen: Bubka – Olivetti
  • Liga: Challenger Bordeaux kval
  • Speltips: Bubka 2-0 i set
  • Odds: 2.00 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17.00

 

Albano Olivetti från Frankrike fick sitt genombrott när han spelade inomhus turneringen i Marseille och tog sig till kvartsfinal. Där fick alla se att han har en av världens bästa servar, gör ess på nästan alla sina första servar, helt enormt vilka servar. Dock så brister det totalt i sitt spel, han har en ganska dålig forehand och ett dåligt nätspel men hans backhand är totalt obefintlig, han lever bara på sina servar. Han trivs inte alls på gruset, han spelade en ITF turnering i Sverige på grus där han åkte ut i tredje omgången emot Patrik Rosenholm i raka set med 7-6,6-1 och Rosenholm hade taktiken klar för sig, spela på hans backhand och det gjorde han och det gjorde att han vann lätt.

Sergei Bubka från Ukraina är en spelare som kom igenom för något år sedan i US Open då han höll på slå världsrekord i servehastighet men var en kilometer ifrån. Han har som sagt en enorm serve men det är i spelet det brister men han har bättrat sig otroligt, han har blivit mycket bättre från bas linjen vilket kommer vara enormt viktigt i denna matchen då det kommer vara där det avgörs. Om han spelar på Olivetti’s backhand så har han vunnit, det finns inget annat.

Gruset tar ju ner tempot i matchen och deras servar kommer bli mycket svagare än vad dom ”ska” vara vilket kommer vara till Bubkas fördel då det blir spel.

Lycka till!

/Lidde