Rolig match i Elitserien och båda lagen kommer från bra insatser, hur sluta det ikväll? Häng med.

Brynäs IF – Skellefteå AIK
Mitt tips: Över 5
Insats: 6/10
Odds: 2.09 Pinnacle
Spelstopp: 2011-10-10 19:00

Brynäs har startat säsongen helt okej och i senaste matchen hade man inga större problem med att avfärda Timrå borta och matchen slutade 3-1. 3-0-2 på dom fem senaste och man ligger femma i tabellen. Brynäs som har också Elitseriens bästa powerplay.

Skellefteå har dom också startat säsongen positivt och nederlaget i senaste matchen kom något oväntat när man föll borta mot AIK med 2-1. Laget har skrapat ihop 3-0-2 på dom fem senaste och befinner sig på platsen före Brynäs i tabellen alltså fyra.

Brynäs har dominerat dom senaste mötena hemma mot Skellefteå och det var ett tag sedan norrlänningarna lyckades i Gävle. Sett till statistiken brukar också dessa två lag när dom möts producera mycket mål, båda lagen kommer också från matcher innehållandes mycket mål och det är något som ingen haft några större problem med att skapa i starten på säsongen. Jag tror vi kommer att få se ett liknande läge ikväll och många mål är att vänta. Över 5 betalar bra och ger oss en extra chans om matchen slutar med exakt 5 mål.

Lycka till.