Finalen i challenger turneringen som hägrar i Sarajevo fortsätter att bjuda på väldigt mycket servande och lite spel, då fortsätter vi att spela överspel.

  • Matchen : Brown – Mannarino
  • Liga : Challenger Sarajevo
  • Speltips : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.90 @ bet365
  • Units : 2.5/5
  • Spelstopp : 15.00

 

Dustin Brown ursprungligen ifrån Jamaica har bytt nationalitet till Tyskland. Han är först om främst en riktigt bra dubbelspelare, sedan så är han även en duglig singelspelare på dom snabba underlagen där hans gigantiska serve och hans volley passar in väldigt bra. Dustin hade inte imponerat så jätte mycket på mig tills igår då han spelade riktigt bra och servade riktigt bra emot Korolev där han smällde in 25 ess och var riktigt bra i egen serve. Emot Beck så var han rätt så mycket upp och ner, 9 dubbelfel räknade jag det till och det är inte alls stabilt, dock fick han ordning på grejerna i andra set och spelade väldigt bra där, speciellt med sin volley. Dustin är väldigt begränsad i sitt returspel och är lite av en all-in spelare som slår och sedan sticker på nät.

 

Adrian Mannarino ifrån Frankrike är en spelare som verkligen har imponerat på mig i veckan. Han har servat väldigt stabilt för att vara Mannarino (brukar vanligtvis bli breakad någon gång under matcherna). Det beror dock mest på att det är ett helt sinnessjukt snabbt underlag som ställer till det enormt mycket för returnerarna. Han är en rätt teknisk spelare som trivs emot spelare som sticker emot nätet lite mer och det visade han emot Mektic som inte alls servade så bra som han har gjort tidigare och fick smaka på hur det är att möta bra challenger spelare. Mannarino tappar knappt bollar i sin första serve här i Sarajevo och om han håller uppe första serve’s procenten idag så kommer han inte att få många breakbollar emot sig.

Om båda fortsätter att spela som dom har gjort så ska denna gå in, skön lina då det är högre på andra bolag.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba