Toppmöte i Superettan och vi har en mycket spännande match att se fram emot mellan superettans stora giganter. Jag har ett hittat en mycket bra spel här, häng på!


Brommapojkarna – Öster
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.61 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 18.20

Vilken match vi har framför oss här. Brommapojkarna ligger tvåa i tabellen och är 9 poäng bakom serieledande Öster som man möter här. Man hade inför förra matchen 8 raka segrar bakom sig och formen var minst sagt på topp. Men senast blev det förlust på bortaplan mot Falkenberg med 3-1 vilket var en missräkning som man nu ska ta revansch för här. Motståndet är dock tuffast möjliga då serieledande Öster står för motståndet, ett Öster som ännu inte förlorat i Superettan efter 18 omgångar utan har 15 segrar och 3 oavgjorda.

På hemmaplan är BP en riktig maktfaktor då man tagit 9 segrar av 9 möjliga på sitt konstgräs och målskillnaden 24-6 imponerar stort. Nu möter man dock det tuffaste motståndet hittills på sin hemmaplan då seriens i särklass bästa bortalag kommer på besök. Öster har 7-2-0 som resultatrad och fina 20-9 i målskillnad på bortaplan.

BP har en skade -och avstängningsfri trupp medan Öster saknar mittfältaren Denis Velic och mittbacken Mario Vasilj som båda är avstängda här.

Det som talar mest för det här spelet är att två av seriens absolut bästa offensiver ställs mot varandra och båda lagen har sett något försvagade ut den senaste tiden, inte minst defensivt. Det känns som att det här kan bli en riktig målfest och att båda lagen gör mål i matchen ska det inte vara något snack om!