Här har vi ett spännande derby i Superettan. Det är kanske inget hett derby men båda lagen lär vilja ha 3 poäng i den här matchen och det kommer bli stenhårt. Jag har hittat ett bra spel till ett mycket fint odds. Häng på!


Brommapojkarna – Hammarby
Mitt tips: Hammarby 0 (Asian Handicap)
Odds: 2.25 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 19.oo

Jag anser det här oddset högst spelvärt då det handlar om ett Stockholmsderby där Hammarby utan tvekan kommer ha bäst stöd trots att BP har hemmaplan. Det här spelet går in om Hammarby vinner, skulle det bli oavgjort får vi pengarna tillbaka. 2.25 för det är helt suveränt!

BP har inlett serien ganska svagt och det är i mina inte mycket som imponerar hos det ex-allsvenska laget. Man har mycket att jobba med under säsongen om man ska ha möjlighet att ta sig tillbaka till finrummet. Man har inlett med 1 seger. 1 oavgjord och 3 förluster. Bättring krävs men det lär inte komma mot Bajen…

Hammarby har inlett med 2 segrar och 2 förluster. Segrarna är tagna på hemmaplan och förlusterna har kommit på bortaplan mot tuffa motstånd som Assyriska och Ljungskile. Nu har man en betydligt mer bekvämare uppgift då bortamatchen kommer bli som en hemmamatch för laget för Hammarbys fans lär utan problem ta över Grimsta IP i kvällens match. Det gör att Hammarby spelarna kommer vara betydligt mer taggade och en seger ligger nära till hands. Senast mot Brage gjorde bajen en dundermatch och spelade mycket fin fotboll och jag var imponerad. Spelar de lika bra fotboll idag så bör chanserna till seger vara mycket bra. Hammarby har dessutom rejäl plusstatistik på BP då man vunnit de 5 senaste mötena med BP. Nu hoppas jag dem även tar den sjätte raka!

Något som talar för Bajen är att assisterande tränaren Roger Sandberg var i BP före han kom till Bajen och därmed har han mycket bra koll på sitt gamla lag. Han har själv sagt att BP knappast lär överraska Hammarby taktiskt utan han tror Hammarby har mycket bra chans att slå BP idag p.g.a. att han känner BP så väl.

BP saknar till den här matchen många spelare. De som saknas är normalt sett ordinarie Pablo Pinones-Arce och Gustav Sandberg Magnusson samt Mauricio Albornoz och Ferhat Korkmaz.
Hos Hammarby saknas fortsatt David Johansson men ny på skadlistan är Sebastian Castro Tello som vart sjuk i veckan och därför inte får spela.

Klar fördel Bajen i den här matchen och det känns dumt att inte prova det här strålande oddset!