Oxford fick oavgjort i senaste matchen och fortsätter att vara förlustfria på bortaplan denna säsong. Rovers har blandat och gett senaste tiden men ska på förhand få det tufft i denna match. Oxford måste gå för tre poäng och spelet i denna match betalar bra trots gardering.

Match: Bristol Rovers – Oxford Utd
Spel: Oxford 0
Odds: 2.13 @ Bet365
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 8/2 16:00

Bristol Rovers hoppas idag på att inte åka på sin tredje raka förlust i ligan, i senaste matchen förlorade man mot Chesterfield med 3-1 borta, i matchen dessförinnan förlorade man hemma mot Accrington med 0-1. Laget ligger på en 21:e plats i tabellen och har bara en poäng tillgodo till strecket. 2-1-2 på dom fem senaste och man ligger i botten av en anledning då man inte presterat bättre denna säsong. Hemma denna säsong är det spridda skurar och man har 6-4-3 och 18/12 i mål. Nyförvärvet Steven Gillespie kommer att testas inför denna match, Seanan Clucas förväntas vara tillbaka i denna match. Ryan Brunt är borta resten av säsongen.

oxford-united

Oxford har nu sex matcher utan förlust i ligan och man är fortsatt ute efter att inte åka på en förlust på bortaplan då man hittills är obesegrade borta denna säsong. Man fick med sig en poäng i senaste matchen efter 1-1 borta mot Bury. Man ligger oförändrat på 3:e platsen sen senaste matchen och kunde inte ta chansen att övertag 2:e platsen vilket man hade gjort om man vunnit. Nu har man en ny chans denna helg om man vinner samtidigt som Scunthorpe tappar poäng. Oxford som också har lag bakom sig får inte tappa mer poäng nu om man ska ha fortsatt chans att avancera till direktuppflyttning. 3-2-0 på dom fem senaste och 7-6-0 borta denna säsong, 22/8 i mål. Michael Raynes och Ryan Williams är tillgängliga i denna match. Raynes kan vara tillbaka till denna match.

Oxord är betydligt giftigare framåt än vad Rovers är, det mesta har sett betydligt bättre ut för Oxford senaste tiden och man vet vikten av att ta alla poäng i denna match för att inte låta Fleetwood knappa in ytterligare, bakom Fleetwood är det dessutom riktigt jämnt då tre lag står på 47 poäng vilket gör att Oxford måste gå för tre poäng i denna match. Rovers har vunnit dom två senaste mötena men får nog det betydligt tuffare i denna match. Oxford kan överraska och skulle kunna bjuda på ett oavgjort resultat, vilket inte skulle förvåna mig, Oxford 0 betalar riktigt bra och måste testas i denna match, vi får dessutom garderingen mot oavgjort.