Båda lagen kommer från oavgjorda resultat och båda lagen är också i lika stort poängbehov. Tre viktiga poäng står på spel och det är också något båda lagen kommer att gå för, man har inte råd att ligga och avvakta utan måste gå framåt vilket förhoppningsvis leder till mål i båda riktningar, sett till tidigare resultat är vi nog rätt ute här.

Match: Bristol Rovers – Cheltenham
Spel: Båda lagen att göra mål
Odds: 1.92 @ Unibet
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 11/2 20:45

Man får väl säga att Bristol Rovers tog en mycket viktig poäng och något oväntad när man spelade mot tabelltrean Oxford i senaste matchen hemma som slutade 1-1. Innan senaste matchen hade man två raka förluster mot Chesterfield som toppar tabellen och mot Accrington som ligger i dom nedre regionerna. 1-2-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på 21:e platsen, endast två poäng till godo till första lag under strecket så poäng är man i stort behov av för att öka avståndet mellan sig själva och lagen neråt. Hemma denna säsong har man spelat 6-5-3 vilket får ses som hyfsat, man har endast en förlust hemma på dom åtta senaste matcherna, 19/13 i mål denna säsong på hemmaplan. Anfallaren Steven Gillespie kommer med allt att döma att starta i denna match. Matt Harrold som spelade i senaste matchen kommer att vara borta en-två veckor på grund av en knäskada, Mark McChrystal kommer att testas sent för ett eventuellt inhopp i denna match.

Steven Gillespie bristol

Cheltenham spelade dom också oavgjort i senaste matchen när man mötte York borta, en ganska tråkig match som slutade 0-0. Ett resultat som tränaren Yates inte var nöjd med då man vill komma ikapp play-off klungan och det skiljer bara nio poäng upp. Dock måste man vinna sina matcher om man ska avancera i tabellen, 0-3-2 på dom fem senaste och inte en enda vinst på dom sex senaste. I tabeller ligger man på en 15:e plats, borta denna säsong har man spelat 5-4-5 och 15/19 i mål. Trots sina nederlag resultatmässigt gör man ändå mål i sina matcher och har endast misslyckats med att göra mål tre gånger. Cheltenham har inga större problem i laget att rapportera om, Ashley Vincent är fortsatt borta. Yates startar förmodligen med samma elva som i senaste matchen.

Båda lagen är verkligen i behov av dom tre poängen som står på spel i denna match, tre poäng skulle för båda lagen betyda väldigt mycket då man får lite andrum i sin situation i tabellen. Båda lagen gör också mål i sina matcher trots att man kanske inte direkt glänser resultatmässigt. Med dagens förutsättningar ser jag ett scenario där båda lagen måste gå framåt och kan inte ligga och avvakta hela matchen, jag därför att båda lagen kommer att göra mål i denna match, detta är också något som tidigare möten stödjer då man oftast för mål på varann och oftast är det också jämna matcher. Båda lagen att göra mål är mitt spel i denna match som spelas med medium insats.