Avslutningsmatch i The Championship och jag har hittat ett fint odds i den här matchen.

  • Match: Bristol City – Hull
  • Tips: Hull 0 (Asian Hcp)
  • Odds: 2,27 @ Pinnacle
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 7/5 13.45

Analys:

Bristol City har gjort en godkänd säsong och ligger på en 15:e plats i tabellen inför den avslutande matchen. På de senaste 5 hemmamatcherna har laget 3-0-2 men kommer från två raka hemmaförluster till den här matchen mot Hull. Bristol City har förlorat lika många matcher som dom vunnit på hemmaplan och är alltså väldigt ojämna. På slutet har det dessutom blivit många förluster vilket gör att jag inte tror på laget här, trots hemmaplan. Nicky Maynard saknas bl.a. till den här matchen, likaså backarna Fontaine, Caulker, Ribeiro och Stewart. Det blir med andra ord en decimerad backlinje som skall ta emot Hulls skickliga forwards.

Hulls form är desto bättre, speciellt på bortaplan där laget är obesegrat i 17 matcher och kan faktiskt tangera ett rekord här om laget inte förlorar. Det tidigare rekordet innehas av just Bristol City och är över 100 år gammalt. Hull har på de fem senaste bortamatcherna 3-2-0 och jag ser dom som en klar favorit i den här matchen. Laget spelade i Premier League så sent som förra året och har en mycket starkare trupp än hemmalaget. Rosenior saknas till den här matchen men Hull har ändå en fin offensiv med Robert Koren, Fagan, Simpson och Fryatt som kan göra mål. Hull är starkare och har bäst form av lagen, dessutom har dom rekordet i bakhuvudet som en liten morot.

Hull är det kryssgladaste laget i hela ligan och kanske slutar även denna match oavgjort. Men oddset är alldeles för bra för att avstå ifrån och vi får också insatsen tillbaks vid ett oavgjort resultat.

Lycka Till!

//Josef