Bristol har förbättrat sin hemmaform dom senaste veckorna. Coventry:s match blev inställd senast och kommer till denna match utvilade. Det mesta talar för mitt spel i denna match och oddset måste bara testas.

Match: Bristol City – Coventry
Spel: Coventry 0
Odds: 2.10 @ Bet365
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 4/2 20:45

Bristol City tog en mycket viktig seger i senaste matchen hemma mot Carlisle med 2-1, Bristol ligger nu på 27 poäng strax ovanför strecket på en 20:e plats. Det är väldigt jämt i bottenstriden och alla poäng man kan ta är ett måste nu. Man har förbättrat sin hemmaform dom senaste veckorna och vunnit tre av dom senaste fyra matcherna hemma. 1-2-2 på dom fem senaste och man gör en del mål hemma också, denna säsong 21/21. Man har inför denna match tre poäng upp till Crewe som ligger på 19:e platsen och det är väl egentligen där man skulle behöva ligga, nu är man i allra högsta grad inblandad i bottenstriden och kan inte på något sätt slappna av i någon match.

pressleycoventry

Coventry fick sin senaste match inställd och kommer hit till denna med ett utvilat lag. I sin senaste match i ligan åkte man på första förlusten på fem matcher när man föll borta mot Leyton med 2-0. Man har spelat mot bra motstånd i dom senaste matcherna och i stort sett bara mött lag från den övre halvan av tabellen och man har helt klart gjort det bra då man nästan fått med sig poäng i alla matcher. Inför denna match ligger man på en 12:e plats i tabellen och med en till och med två matcher mindre spelad än sina konkurrenter finns det yta till ytterligare avancemang uppåt i tabellen. 5-4-4 borta denna säsong och 23/18 i mål och man har gjort mål i alla sina bortamatcher utom en.

Bristol City har som sagt förbättrat sina hemmaform dom senaste veckorna, det ska bli intressant att se om detta är en trend som kommer att hålla i sig. Coventry kommer till denna match utvilad och med stor motivation att plocka poäng och närma sig play-off gänget i tabellen, och med tanke på att man har två matcher mindre spelade har man god chans till att avancera. Jag tror att Coventry kan avgå med uddamåls seger i denna match men risken finns att matchen slutar med ett oavgjort resultat, oddset på Coventry 0 är helt klart spelvärt och måste testas eftersom vi får pengarna tillbaka vid oavgjort.