Här har vi en på förhand väldigt jämn och spännade match mellan ett hemmastarkt Bristol C och ett riktigt formstarkt Barnsley. Då ingen av lagens defensiver imponerar för dagen kliver jag in på överspelet i den här matchen!


Bristol C – Barnsley
Spel: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.91 @ William Hill 
Insats: 8/10
Spelstopp: 16.00

Bristol City ligger sist i serien och har 6 poäng upp till säker mark där vi hittar Barnsley som bara har 2 poäng ned till nedflyttningsplatserna så den här matchen är otroligt viktig för båda lagen. Vi kan med största sannolikhet räkna med två lag som går för seger här!

Bristol C har 3 segrar och 3 förluster på sina 6 senaste matcher och värt att nämna är att samtliga 3 segrar har kommit på hemmaplan och förlusterna har kommit på bortaplan. Det är framförallt på hemmaplan som Bristol C spelar in sina poäng. Man har 6-2-8 som resultatrad på hemmaplan och 30-34 i målskillnad på dessa 16 matcherna. Som ni ser snittar Bristol City nästan 2 gjorda och 2 insläppta mål per match och det är sjuka siffror! Man har gjort 2 mål framåt i sina 3 senaste matcher på hemmaplan om man har som sagt vunnit alla tre! Nu väntar ett målglatt motstånd och jag tror utan tvekan vi kan förvänta oss många mål igen…

Motståndarna Barnsley har riktigt fin form med 6 raka segrar om man räknar in FA-cup segrarna mot Hull borta och MK Dons borta. Man spelar med ett ruggigt självförtroende för dagen och lagets offensiv har verkligen lossnat! Om man ser till bortaspelet så har laget riktigt fin form med 4 raka bortasegrar om man inkluderar ovan nämnda FA-cup segrar. Man öser även in mål på bortaplan då man på dessa 4 matcher gjort 9 mål framåt!  Man är uppe i 10 raka matcher nu där man gjort mål på bortaplan och noterbart är att man släppt in mål i 9 av dessa så överspelet borde sitta idag då man möter ett starkt och desperat hemmalag i Bristol City!


Chris Dagnall har vaknat i Barnsley då han gjort 3 mål i de 2 senaste matcherna för sitt lag. Han löser minst 1 mål idag!

Bristol City har stora problem inför den här matchen då man saknar sin kapten Cole Skuse, Sam Baldock och viktige försvaren Louis Carey. Lägg därtill att högerbacken Brendan Moloney kanske inte heller kommer till spel…
Barnsley får tillbaka Etuhu till den här matchen vilket är positivt men man saknar Scott Golbourne som blir borta resten av säsongen.

Om man ser till historien så har 5 av lagens 7 senaste möten med varandra har slutat med 3 mål eller fler och det talar för mitt spel här! Som ni kunde läsa ovan så snittar Bristol City 2 gjorda och 2 insläppta mål per match på sin hemmaplan och motståndarna Barnsley snittar ca 1,5 gjorda mål per match nästan 2 insläppta per match på bortaplan! Det här måste bli en målfest!