Äntligen är det premiär i Championship och många intressanta matcher finns att tillgå, valet föll på denna och spelet är givet. Häng med.

Brighton – Doncaster
Mitt tips: 1
Insats: 7/10
Odds: 1.90 Bet365
Spelstopp: 2011-08-06 16:00

Brighton siktar högt denna säsong då man är tillbaka i Championship och man har sannerligen förstärkt laget inför säsongen för att stanna i Championship. Det största nyförvärvet är helt klart anfallaren Craig Mackail-Smith som kommer från Peterborough. Andra spelare som är nya är Will Buckley från Watford, Will Hoskins från Bristol Rovers samt att man förlängt lånet av Kazenga LuaLua från Newcastle.

Det är oklart om Will Hoskins kommer till spel idag, saknas gör Alan Navarro och Maurico Taricco.

Doncaster har också fått in ett par nya spelare i laget och förlängt dom lån man haft, man har dock också tappat en del spelare. Ryan Mason från Tottenham fortsätter att spela på lån i laget, Richard Naylor är ett nytillskott i försvaret, i anfallet har man bland annat förstärkt med Chris Brown.

Trots att säsongen inte dragit igång ännu har Doncaster lyckats med att dra på sig ett antal skador, saknas gör James O’Connor, Brian Stock, James Chambers och Adam Lockwood.

Brighton gjorde en riktigt bra säsong förra säsongen och man förtjänade att gå upp i Championship, med tanke på hur laget har förstärkt kommer detta bli en intressant säsong och man har siktet inställt på att stanna i Championship.

Doncaster hade en tuff säsong ifjol och trots att man förstärkt laget något kan man få det tufft även denna säsong. Får man ordning på försvaret som man hade stora problem med förra säsongen kan det kanske gå lite lättare för laget.

Doncaster får nog tyvärr åka hem från premiären med en förlust, Brighton ser alldeles för starka ut och man har självförtroendet med sig från förra säsongen, hemma är man riktigt stabila och premiären slutar med seger och spelet är givet på kupongen.

Lycka till.