Viktiga poäng står på spel och båda lagen har motivationen, jag tror mig veta vad som fäller avgörandet. Häng med.

Brest – Lyon
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.07 Pinnacle
Spelstopp: 2011-05-16 21:00

Brest ligger på en sextonde plats i tabellen och är i desperat behov av poäng då det är tätt kring strecket, endast en poäng till godo ner till Monaco som ligger under strecket. 0-4-1 på dom fem senaste och är inte bra med tanke på att man mött ganska många bottenlag dom senaste matcherna. 6-8-3 hemma denna säsong.

Lyon jagar Champions League spel och inför denna match ligger man på en tredje plats, närmast jagar man Marseille på en andra plats som ligger 6 poäng före med tre omgångar kvar. Bakom jagar PSG som ligger på fjärde platsen endast en poäng efter, Lyon har med andra ord inte råd att tappa några poäng i dom kommande omgångarna. Formen är något svag och man har inte alls bjudit på några stabila resultat senaste tiden. 2-0-3 på dom fem senaste och 5-5-7 borta denna säsong.

Lyon hoppas på att kunna inkludera Jeremy Toulalan och Ederson i elvan, sent test väntas på Lisandro Lopez och Yoann Gourcuff i övrigt inget nytt att rapportera om.

Brest får klara sig utan Ahmed Kantari och Omar Daf som skadade sig i senaste matchen.

Enligt Lyons tränare har man lagt senaste förlusten mot Auxerre åt sidan och fokuserar på Brest till 200%. Man vet vikten av tre poäng ikväll och inget annat än en seger räknas i denna match. Brest har haft det tufft senaste tiden till och med mot bottenlagen dock är man inte lika stort behov av poäng som Lyon och båda lagen sitter på motivation. Jag tror dock att Lyons grundkapacitet är vad som fäller avgörandet i denna match och man ska också vara det bättre laget. Tvåan spelas till bjudet odds.

Lycka till.