Här tror jag vi får se en match som bjuds på en hel del målchanser då både Brescia och Trapani har en bra offensiv. Hemmalaget lider dessvärre av att förstemålvakten är avstängd här vilket borde påverka dom negativt, men tror dock inte att det hindrar dom att gå framåt. Men man bör ju dock vara alerta för när Trapani trampar igång kan det gå fort. Visserligen ser man det oftast på deras hemmaplan men efter omständigheterna har jag en känsla att man kan få se det här också.

  • Brescia – Trapani
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.91 @ Bwin
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Brescia har ett ungt lag där defensiven är ganska ihålig ibland, men där offensiven är desto bättre med rutinerade herrar. På hemmaplan blir man ofta ganska övermodiga vilket lönat sig än så länge. Men när man mött lag som ändå har en offensiv som är klart duglig så har man absolut sett att det finns en del brister hos detta Brescia, som ju inte ens borde spela i Serie B egentligen då dom åkte ut förra säsongen och man förberedde sig för det också tills man fick en gratisplats. Nu har man i och för sig gjort det bästa av allt och spelat ganska bra, men främst på hemmaplan då. Så räkna med ett offensivt Brescia.

Men man har ju lite problem defensivt när två ordinarie spelare är avstängda i denna match. Vi snackar målvakten Stefano Minelli blev utvisad senast och vänsterbacken Coly Racine, två självklara avbräck i min bok. Målvakten Minelli, vänsterbacken Racine och 3 andra backar har ju i princip spelat varje match tillsammans, så jag anar lite oreda i en redan sisådär defensiv backlinje.

brescia new    trapani

Trapani kommer från en grymt bra genomförd match på hemmaplan när man krossade en playoff-kandidat i Spezia med hela 5-1. Och ja det är väl främst på hemmaplan man gör sina bästa matcher helt klart. Men man sprattlar till här och där och kan skrapa ihop flertalet chanser på bortaplan också, det har dock inte gått vägen målmässigt. Men är motståndarna heter Brescia och saknar förstemålvakten så tror i alla fall jag att det finns goda chanser till att vi kan få se mål för bortalaget Trapani här, då är ganska mycket vunnet på vårt spel denna söndag. För det kommer nog krävas minst 1 mål om man överhuvudtaget ska få med sig poäng här. Och man kan ju säga som så att defensiven inte varit direkt godkänd såhär i början av säsongen, snarare tvärtom. Speciellt senaste 5 matcherna.

Truppen lider inte av några avstängningar och skademässigt så saknar man grovjobbande mittfältaren Antonino Barilla, ett avbräck defensivt. Ska vi säga 2-1 till Brescia?

———————————————————————————————————————————————————–

Brescia brukar köra offensivt när man haft hemmaplan och man har gjort det bra. Defensivt är det nästan alltid svajigt om man säger så. Nu saknar man dessutom ordinarie målvakt och ordinarie vänsterback. Luktar trubbel defensivt i detta unga lag. Trapani körde över Spezia senast med 5-1 på hemmaplan och med tanke på omständigheterna hos hemmalaget kan man mycket väl göra minst 1 mål här, även om man såklart är bättre hemma än borta. Förutspår en öppen tillställning. Jag spelar Över 2.5 mål till oddset 1.91. Insatsen är strax över medel. Jobbba!

/ L’orso