Veckoomgång och jag har hittat ett spel här mellan Brescia-Pescara som jag tycker känns bra. Det är ett riktigt hemmastarkt Brescia där allt går deras väg här på hemmaplan. Man mötter dock ett Pescara som kan ställa till det med deras offensiv. Men defensivt finns det såklart en del att önska hos bortalaget, men även hemmalaget trots att det gått rätt bra. Tror på en öppen matchbild här med massor av målchanser.

  • Brescia – Pescara
  • Spel: Över 2.5 mål (goal line)
  • Odds: 1.825 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 18.30

Brescia kommer från ett oavgjort resultat borta mot svårspelade Virtus Entella (0-0) där ma båda lagen hade en halvlek var ungefär. Men nog om den matchen, för det kommer bli en helt annan matchbild här när Pescara kommer på besök. Brescia är hemmastarka och man har varit hypereffektiva på hemmaplan. Men man väntar egentligen bara på att det försvarsspelet ska fallera för så bra som statistiken säger att det är på hemmaplan är det inte. Men om det vill sig väl så kan Brescia fixa det här överspelet helt på egen hand som dom gjort de två senaste hemmamatcherna.

Brescia saknar backen Michele Somma och mittfältaren Simone Rosso. Inga jätteavbräck direkt.

brescia new    pescara

Pescara mötte i helgen Spezia hemma där man hade 2-0 men tappade det till 2-2 när Spezia kvitterade i 89e minuten, såklart tungt då man förtjänade segern men sån är fotbollen. Känns lite som att man behöver en seger nu efter 2 raka matcher med poängtapp men ett är ju inget dåligt lag man möter, framförallt så har Brescia rejält med självförtroende när dom spelar på hemmaplan vilket man inte kan underskatta. Å andra sidan har dom fått med sig betydligt mer poäng än dom kanske förtjänat om man kollar till spelet. Ett lag som Pescara kan absolut spräcka Brescias poäng-svit på hemmaplan för så bra är man.

I bortalaget så saknar man förstemålvakten Vicenzo Fiorillo och det är ett tungt avbräck då han varit bra och räddat dom i en del matcher. Annars är det ett bra lag man har med sig till denna tuffa match. Men jag tror ju inte man går mållösa härifrån och då borde överspelet vara nära till hands. Brukar ju även kunna bli rätt underhållande matcher mellan dessa lag.

————————————————————————————————————————————————————

Brescia har fullt med självförtroende på hemmaplan där man inte förlorat denna säsong på 7 försök. Man ligger på sista playoff-platsen uppåt och möter ett Pescara som saknar förstemålvakten. Såklart man tror man har en bra chans här. inga större avbräck heller. Pescara kommer från ett oavgjort resultat där man förtjänade mer. Har nu två dåliga resultat i rad och måste ta en seger här känns det som, och lär gå för det. Men Brescia har sjukt mycket flyt denna säsong speciellt på hemmaplan. Båda lagens styrka ligger i offensiven dock. Jag spelar över 2.5 mål till oddset 1.825. Insatsen är strax över medel. Jobba!

/ L’orso