Ett intressant möte där hemmastarka Brescia tar emot serieledaren Crotone. Och det är väl framförallt Brescia som behöver poängen mest i den här matchen då man är ett av flera lag som kämpar om alla playoff-platser. Man har ett bra lag som på hemmaplan utnyttjat sitt fina kontringsspel ganska ofta bestående av snabba kantspelare. Crotone har bäste målskytten borta så tror på en jämn batalj där båda kommer få sina chanser. Ett fint hörnspel har jag lirat här!

  • Brescia – Crotone
  • Spel: Över 9.5 hörnor
  • Odds: 1.825 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

Brescia har en helt okej form med två segrar, två förluster och en oavgjord senaste 5 matcherna. Och helt enligt vad tabellen visar så har förlusterna kommit på bortaplan och alla poäng på hemmaplan. För man är ett starkt hemmalag som i princip alltid spelare offensivt och skapar flera chanser. Dock ska man komma ihåg att det är flera lag som lyckats störa Brescias defensiv och gjort det bra, men det är också sällan som brescia går mållösa på hemmaplan. Mycket tack vare ett fint kontringsspel och det är tack vare kantspelarna Embalo och Kupisz i stor mängd. Och det skapas såklart en hel del hörnor med detta offensiva spel.

Vi stryker inga nämnvärda här, vilket betyder att man har sitt bästa lag tillgängligt vilket är klart positivt för det rekade spelet i afton skulle jag säga. Sen kan man säga att statistiken inte är med oss direkt även om det är på håret i flertalet matcher som vi kan se här nedan. Men med tanke på att jag tror att dessa lag passar rätt bra för hörnspelet så är statistiken inte mycket att hålla koll på direkt.

På hemmaplan har hörnstatistiken sett ut såhär:
Brescia – Salernitana 4-5
Brescia – Pro Vercelli 3-5
Brescia – Modena 5-12
Brescia – Lanciano 3-2
Brescia – Latina 8-4
Brescia – Trapani 7-2
Brescia – Cagliari 3-9
Brescia – Pescara 1-6
Brescia – Spezia 3-6
Brescia – Ternana 6-5
Brescia – Cesena 4-6
Brescia – Livorno 5-3
Brescia – Ascoli 3-2
Brescia – Como 9-2
Brescia – Avellino 3-5

brescia new    Crotone

Crotone är serieledare efter att Cagliari haft en formdipp nu senaste 3 matcherna men det är nog inget som spelar större roll. Båda lagen ligger ganska överlägset 1a och 2a just nu med 12 matcher kvar att spela. Men tror nog att man ändå kan få till ett bra resultat här. Man är seriens bästa bortalag men inte på grund av offensiven som är en avgörande faktor på hemmaplan, nä på bortaplan är det istället defensiven som är den största orsaken till att man tar så många poäng. Och man är helt bekväma med att låta hemmalagen tar för sig och spela offensivt, för att sedan ta till vara på de chanser man själva skapar. Tror på ett scenario där Brescia ångar på här på deras hemmaplan, och i behov av poäng, men att Crotone ligger rätt i positionerna. Med det sagt så brukar man släppa till en hel del hörnor vilket Brescia ofta skapar till en början.

Och här stryker vi bäste målskytten Budimir vilket är ett tungt avbräck framför mål. Och ser vi på hörnstatistiken här nedan så kan man se att det många gånger varit hemmalagen som öst på med hörnor då dom jagat mål. Tror att oavsett vilket lag som gör mål så finns det kvalité i båda lagen som gör att det kommer komma hörnor här. Brescia är starka på hemmaplan, men Crotone är starka på bortaplan.

Crotones hörnstatistik på bortaplan:
Cagliari – Crotone 5-4
Perugia – Crotone 8-1
Pro Vercelli – Crotone 3-1
Vicenza – Crotone 6-4
Ascoli – Crotone 2-6
Pescara – Crotone 5-8
Lanciano – Crotone 7-4
Spezia – Crotone 11-5
Como – Crotone 9-4
Latina – Crotone 3-7
Entella – Crotone 11-4
Novara – Crotone 14-5
Bari – Crotone 5-6
Salernitana – Crotone 7-3
Livorno – Crotone 1-5

—————————————————————————————————————————————————————-

Brescia är starka på hemmaplan och brukar spela offensivt. Men har man tillräckligt bra offensiv så kan man absolut störa ett Brescia då defensiven inte håller högsta klass. Dock har man bra kantspelare som brukar kunna skapa en hel del, så även hörnor. Crotone saknar bäste målskytten som kan störa en del, men tror ändå man har kvalitén till att skapa chanser. Samtidigt så är man bekväma med att stå lågt på bortaplan och låta hemmalagen anfalla gång på gång, för att sedan ta tillvara på sina chanser. De senaste matcherna lagen emellan har varit rätt underhållande. Jag tror vi kan få se en hel del hörnor av hemmalaget, men även bortalaget. Jag spelar Över 9.5 hörnor till oddset 1.825. Insatsen är strax över medel. Jobbaa!!

/ L’orso