Brentford som ligger på 6e plats tar här emot 14e placerade Stevenage. Känslan är att Brentford bör vinna tämligen enkelt men jag har hittat ett annat spel här som jag tror mer på!


Brentford – Stevenage
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.95 @ William Hill
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Brentford ligger på kvalplats för dagen men har bara 5 poäng upp till de åtråvärda direktuppflyttningsplatserna! Man har dock tappat formen helt och är nu uppe i 4 raka matcher utan seger i ligaspelet. Det krävs att man rycker upp sig rejält nu och passande nog så möter man ett annat lag som inte visar någon vidare form för dagen. Stevenage har 1 seger och 3 förluster på sina 4 senaste matcher…

Brentford går sällan mållösa från sina matcher och det märks den senaste tiden då man bara gått mållösa från 1 match i sina 8 senaste matcher om man inkluderar cuperna också. Det är framförallt på hemmaplan som laget trivs bäst och resultatraden 8-5-2 är helt okej. Man är dessutom uppe i 5 raka matcher där båda lagen gjort mål i Brentfords hemmamatcher!

Man ställs mot ett av seriens bästa bortalag i Stevenage som har resultatraden 8-2-4 på bortaplan. Även Stevenage är vassa framåt och har gjort mål i 13 av lagets 15 senaste matcher vilket talar för det här spelet! Om man bara ser till bortaspelet så har man gjort mål i 8 av sina 9 senaste matcher på bortaplan så man bör ha bra chans att göra åtminstone 1 mål i den här matchen! Noterbart är att man även släppt in mål i 7 av sina 8 senaste matcher på bortaplan…

Stevenage anfallare Marcus Haber har kommit igång med sitt målskytte igen och har gjort mål i lagets 2 senaste matcher nu. Vi får hoppas hans målform håller i sig även i den här matchen!

Brentford har inga nya skador eller avstängningar att oroa sig för inför det här mötet!
Stevenage får klara sig utan sin förstemålvakt Steven Arnold som blev utvisad senast och är avstängd här. Lägg därtill skadade backen Jon Ashton.

Det här känns som ett mycket bra spel i mina ögon mellan två formsvaga lag som båda vill vinna matcher igen och enklaste sättet att vinna en match är genom att göra fler mål än motståndarna… Brentford är ett starkt hemmalag men samtidigt möter de ett riktigt starkt bortalag och det brukar resultera i mål åt båda hållen.