Bottengänget Bray Wanderers tar här emot serieledande Sligo Rovers. Vi har lirat Sligo Rovers förr och dem har leverat så frågan är hur vi tänker nu?

Bray Wanderers – Sligo Rovers
Spel: Handicap (1-0) 2
Odds: 2.35 @ Expekt
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.05

Med 6 omgångar kvar av ligan ligger Bray Wanderers näst sist med 7 poäng ned till nedflyttningsstrecket. Bara ett lag åker ur den Irländska ligan. Motståndarna Sligo Rovers ligger etta i tabellen med 6 poäng ned till tvåan och då har man dessutom en match mindre spelad. Vid seger här rycker alltså Sligo Rovers undan och har en fin 9 poängsledning med 5 matcher kvar vilket bör innebära serieseger!

Bray är inne i en tuff period för tillfället där man radar upp sina förluster. Man har tre raka förluster bakom sig nu och noterbart är att samtliga tre förluster har slutat med förlust med 2 mål vilket talar för mitt spel här! Man har en svag offensiv men en ännu svagare defensiv och det är laget största bekymmer och med sina 45 insläppta mål denna säsongen har man tillsammans med jumbon släppt in flest mål i ligan. I hemmaspelet har laget 2-4-6 som resultatrad och 17-27 i målskillnad vilket knappast imponerar. Man är uppe i 5 raka hemmamatcher utan seger och 3 av dessa har slutat med förlust och samtliga tre förluster har man förlorat med 2 mål eller fler.

Sligo Rovers går riktigt starkt för dagen i ligaspelet och man är uppe i 12 raka matcher utan förlust. Man har raden 15-8-1 och målskillnaden 45-16 imponerar stort. Man spelar otroligt fin fotboll för dagen och de flesta lagen i ligan blir totalt utrullade av Sligo Rovers som nu har vunnit 4 av lagets 5 senaste matcher och samtliga matcher har man vunnit med 2 mål eller fler! Enda poängtappet kom borta mot dåvarande andraplacerade St Patricks. På bortaplan har Sligo Rovers 6-4-1 som resultatrad så man är väldigt svårbesegrade. Man har vunnit 3 av lagets 5 senaste bortamatcher och i de övriga 2 matcherna har man kryssat mot topplag. Nu möter man ett bottenlag och det är bara seger som räknas! 

Historiskt mellan lagen så har Sligo Rovers ofta lätt för Bray på deras hemmaplan. Man har vunnit 4 av de 5 senaste mötena på Brays hemmaplan! Det mesta talar för att man tar sin 5e seger här! Det är seriens bästa offensiv mot seriens sämsta defensiv och vid normala förhållanden bör Sligo Rovers köra över Bray Wanderers här!