Formmässigt skiljer det en hel del mellan lagen och det finns ett spel som måste testas. Häng med.

Bray Wanderers – Bohemians
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 2.82 Pinnacle
Spelstopp: 2011-06-20 20:45

Bray har hittat formen och spelat riktigt bra senaste tiden, man är obesegrade på dom fem senaste med 4-1-0 och i senaste matchen vann man stort när man bortaslog Galway med fina 3-0. I tabellen ligger man 5 fem före Bohemians på en femte plats. 4-1-3 hemma denna säsong och man är normalt stabila hemma.

Bohemians går trögt och i senaste matchen blev det en ny förlust borta mot Derry med 3-0, 1-1-3 på dom fem senaste och laget har det svårt framförallt framåt, bakåt har det sett bättre ut även om det rann iväg mot Derry senast. Laget ligger på en sjätte plats i tabellen.

Det är inte mycket som skiljer dessa lag åt, just nu är det formen, Bray har visat vad man kan senaste tiden och fortsätter man så här kan man vara med och kriga om placeringar högre upp i tabellen. Bohemians måste få ordning på sitt spel och gör man det hittar man också formen och presterar betydligt bättre än man visat. Matchen är jämn på förhand och jag tror att hemmaplan fäller det stora avgörandet tillsammans med den fina form som Bray har. Ettan står sig bra en måndag som denna och testas.

Lycka till.