Dags att bortaspelet kommer igång för Düsseldorf snart, oddset är bra och spelet är givet. Häng med.

Braunschweig – Düsseldorf
Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Odds: 2.94 Pinnacle
Spelstopp: 2011-10-03 20:15

Braunschweig har startat säsongen bra och man ligger femma i tabellen inför dagens match. Hemma har man spelat 3-1-1 och det är också här man ska ta det flesta poängen. Man har spelat ganska många oavgjorda matcher och en vinst hänger i luften. Frågetecken finns på Petkovic och Dogan.

Düsseldorf har fina 4-1-0 på dom fem senaste och räknar man från slutet av förra säsongen har man nu femton raka matcher utan förlust vilket är imponerande. Med andra ord har Düsseldorf en fantastisk form där det mesta stämmer i laget. I senaste matchen hade man inga större problem med att besegra Cottbus med 4-2 hemma. Endast en vinst borta denna säsong och hemmaspelet har sett riktigt fint ut, det är bara en tidsfråga innan bortaspelet också stämmer fullt ut. Bodzek är avstängd och frågetecken finns på Broker och Fink.

Båda lagen har en fin dagsform även om det ser något bättre ut för Düsseldorf inför dagens match. Braunschweig är inte lätta att tas med hemma och kommer att ge Düsseldorf en fin match ikväll. Börjar bara bortaspelet stämma ska det egentligen inte vara något snack om att Düsseldorf ska vinna det tror jag att det gör ikväll. Tvåan betalar bra och måste bara testas.

Lycka till.