Dagens Copa America matcher är igång och just i detta tillfälle spelar Colombia och Peru. I gruppens andra match får vi istället se Brasilien ställs sig mot Venezuela i en intressant match angående avancemang. Brasilien som senast torskade mot Colombia efter en incidentfull match, söker revansch mot ett Venezuela som imponerat och slagit, bland annat, just precis Colombia. Det är egentligen inte så mycket snack om vilket lag som erhåller högst kapacitet och som är det bättre laget. Jag utgår från det och hittar ett fint spel. Häng med!

  • Match: Brasilien – Venezuela
  • Spel: Brasilien -1
  • Odds: 2.05 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 23.30

Copa America 2015

På förhand trodde man helt klart att denna grupp skulle regeras av Brasilien och Colombia, men så blev inte fallet. Venezuela och Peru har på något sätt lyckats skrälla till sig resultat som chockar och man har fortfarande chans till avancemang. Ser vi till Venezuelas situation så slog man Colombia i inledningen av detta mästerskap, 1-0, för att sedan torska mot Peru, 0-1. Idag ställs man mot gruppens, på pappret, absolut bästa lag och en riktigt tuff match väntar. Man har visat på en god defensiv men desto sämre offensiv och lyckades man inte ens näta mot Peru, ställer jag mig frågan hur man ska lyckas näta mot ett starkt Brasilien. Enligt mig har man inget att sätta emot och jag spikar emot!

Över till Sydamerikas mest meriterade landslag Brasilien. Man har haft en händelserik start på detta mästerskap då jag främst tänker på det senaste mötet mot Colombia där Neymar var inblandad i trubbel. Det blev förlust med 1-0 i det mötet och man ligger likt alla andra lag i gruppen på tre poäng, efter att ha besegrat Peru i första omgången. Idag ställs man som sagt mot ett Venezuela som man nästan alla dagar i veckan ska slå. Det ska dock verkställas och jobbet måste göras vilket jag tror man gör. Spik!

Så vad blir mitt lir?Brasilien står i ett odds runt 1,60 väljer jag att plocka en handikappslina som låter rimlig. -1 Asian där man får pengarna tillbaka vid uddamålsseger, anser jag är riktigt bra och insatsen får ligga på medel!