Dags för storfavoriten Brasilien att göra sin andra match i detta OS, och för motståndet står denna gång Vitryssland. Detta är en match som man givetvis ska ta kommando över direkt och vinna, så detta spel känns väldigt tryggt!

  • Match: Brasilien – Vitryssland
  • Spel: Halvtid/Fulltid – 1/1
  • Odds: 1,62 @ unibet
  • Insats: 10/10 units
  • Spelstopp: 16:00

Brasilien såg ut att gå mot en säker seger senast då man hade 3-0 mot Egypten inför andra halvlek. Nu blev det dock inte lika säkert som man trodde och matchen slutade 3-2 efter 90 spelade minuter. Nu beror givetvis inte detta på att Egypten spelade någon världsfotboll och dominerade andra halvlek totalt, utan det var mer så att Brasilien slutade spela fotboll totalt efter första halvleken. Precis som jag skrev i en text innan OS så är det en enda sak som kan stoppa brassarna från storsegrar och ett OS-guld, och det är att man leker för mycket ute på gräset.

Neymar firar sitt mål mot Egypten.

Efter andra halvan mot Egypten senast så tror jag coach Mano Menezes påtalat för sina spelare att han inte vill se folk gå runt och lattja på planen, utan att det är hårt arbete som gäller hela resan in i mål. Tyvärr för Vitryssland så kan det betyda att man får sig en rejäl lektion i fotboll från minut 1 till minut 90, var så säkra. För detta vitryska lag är i parentes med Egypten, om inte sämre till och med. Lite svårt att veta vart man har ett lag efter en öppningsomgång, men 1-0 på Nya Zeeland säger förmodligen en hel del om prestandan här.

Jag känner att det ska mycket till för att inte brassarna leder den här matchen i halvtid, sen blir det absolut inte samma genomklappning som senast. Betsafe erbjuder 1,40 för det här spelet, så 1,62 hos unibet är riktigt bra och spelas tungt!


Testar även en del andra spel i matchen:

Neymar målskytt – 1,90 @ unibet – 3/10 units

Leandro Damião målskytt – 2,05 @ unibet – 2/10 units

Två spelare som garanterat kommer få sina chanser i den här matchen och båda gjorde även mål i öppningsmatchen mot Egypten. Dessutom har vi Neymar som första straffskytt i Brasilien.

Brasilien -1, första halvlek handikapp - 2,60 @ bet365 – 1,5/10 units

Jag tror som sagt det kan gå undan från start här, så två brassemål innan halvtidsvilan är långt ifrån omöjligt.

För lite livespel under OS-fotbollen så hittar ni mig på twitter genom att klicka här.

/e@sy