Brasilien är obesegrade hittills detta OS, precis som motståndet i kvartsfinalen, Honduras. Men det är klasskillnad mellan dessa två lag så jag går på målspel på Brasilien, som varit väldigt lyckat under turneringen. Haka på!

  • Match: Brasilien – Honduras
  • Spel: Brasilien 3 mål eller fler
  • Odds: 1,90 @ unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 18:00

Brasilien har övertygat offensivt i turneringen och har gått över linan 2,5 mål i varje match. 3-2 mot Egypten, 3-1 mot Vitryssland och 3-0 mot Nya Zeeland. Men då ska verkligen tilläggas att det här laget har lunkat runt på en 70-80% i gruppspelsmatcherna, man har inte alls presterat på max under 90 minuter. Nu är det kvartsfinal och ett helt annat allvar bör infinna sig hos spelarna. I förra matchen mot Nya Zeeland kunde man förmodligen stänkt in en 6-7 mål om man hade haft lite skärpa i avsluten, Neymar blåste bland annat öppet mål från 5 meters avstånd.

Honduras har överraskat stort denna turnering och är precis som Brasilien obesegrade. 2-2 mot Marocko, 1-0 mot Spanien och 0-0 mot Japan. Bara två insläppta mål alltså, vilket borde vara långt många fler. Mot Spanien hade man minst sagt flyt med ribban, stolpen och annan oskärpa hos spanjorerna. Mot Japan senast var det ganska väntat att det skulle bli en avslagen och chansfattig match eftersom båda lagen gick vidare på ett oavgjort resultat. Man har inte stött på motstånd som är ens i närheten av Brasilien och jag tror man kommer få det riktigt jobbigt ikväll.

Nu är det vinna eller försvinna och jag tror att Brasilien kommer höja sig ett par snäpp här, Honduras är ett helt ok lag men kommer inte ha något att sätta emot. Unibet erbjuder alltså 1,90 för tre mål eller fler på brassarna, och det spelas med lite över medelinsats!

/e@sy