Brasiliens stjärnspäckade lag tar i öppningsomgången emot Egypten, och givetvis ska inte detta vara några problem för brassarna. Har hittat ett spel på antal mål för Brasilien som känns väldigt bra. Häng med!

  • Match: Brasilien – Egypten 
  • Spel: Brasilien över 2,5 mål
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 26/7 – 20:45

Brasilien har jag redan skrivit en hel del om inför OS då jag tror man kommer vinna guldet utan större bekymmer. Genrepet mot Storbritannien var mer än övertygande och man körde verkligen över britterna utan att förta sig allt för mycket. Siffrorna slutade på 2-0 men borde minst ha varit de dubbla sett till chanserna. Britterna ska tacka Jack Butland som kom in i målet i andra halvlek, då han gjorde ett par riktigt svettiga räddningar som höll ner siffrorna. Ni alla vet vid det här laget vad brassarna har för offensiva pjäser att tillgå i den här turneringen, Neymar, Hulk och Pato är knappast några okända namn ute i fotbollsvärlden. Att dessa herrar ska kunna sätta dit tre baljor mot Egypten är jag helt övertygad om, borde absolut inte vara några problem. Det enda lilla som är emot är att man leker runt lite för mycket som man gjorde stundtals mot Storbritannien. Men nu är det på allvar och jag tror det blir mindre lek denna gång.

Egypten då, vad vet jag där? Inte mycket om jag ska vara helt ärlig. Man tog sig till denna turnering genom att ha slutat tre i de Afrikanska u23 mästerskapen, bakom lag som Marocko och Gabon, som även återfinns i OS. Efter att ha sökt fram OS-truppen så känns det som den största stjärnan är Mohamed Salah som spelar för FC Basel i Schweiz. Men nu är det som sådan att Salah skadade axeln i en vänskapsmatch med Basel för en tid sen och är tveksam inför öppningsomgången. Är han inte helt 100% så tror jag inte han spelar mot Brasilien, för det är knappast den matchen som Egypten ska vinna i gruppen. Nej, här kommer man få 90 väldigt jobbiga minuter.


Brasilien gör processen kort med Egypten här och jag är inte helt främmande för att detta kan rinna iväg ordentligt. Känns som ett väldigt bra spel!

Testar även en del andra spel i matchen:

Brasilien över 3,5 mål – 3,75 @ bet365 – 2/10 units

Brasilien över 4,5 mål – 8,00 @ bet365 – 0,5/10 units

Neymar målskytt – 1,72 @ bet365 – 6/10 units

/e@sy