Klent utbud idag men vi har en fin träningslandskamp på Stamford Bridge där Brasilien och Ryssland drabbar samman ikväll. Brasilien som har ett stjärnspäckat lag tror jag löser ett par mål i den här matchen.

  • Match: Brasilien – Ryssland
  • Spel: Brasilien över 1,5 mål
  • Odds: 1,65 @ expekt
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 20:30

Brasilien träningsspelade mot Italien förra veckan i en match som slutade 2-2, detta efter att man tappat en 2-0 ledning efter paus. Jag tycker Italien var det bättre laget i matchen men Brasilien har ju individuella spelare som man inte får lämna ytor till, för då smäller det direkt. Nu ställs man mot lite lättare motstånd i form av Ryssland och jag tycker även man borde smälla in ett par bollar här. Man kommer ha mycket mer boll än mot Italien och med spelare som Oscar, Kaka, Neymar och Fred framåt i planen som kommer det skapas en hel del chanser. Thiago Silva kommer förmodligen gå in på mittbacken istället för Dante som spelade mot Italien, vidare så kommer Marcelo troligtvis finnas på vänsterbacken istället för Filipe Luis. Framåt i planen verkar det som Kaká för förtroendet från start på bekostnad av Hulk.

Trolig startelva Brasilien:

Julio Cesar, Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo, Fernando, Hernanes, Oscar, Kaka, Neymar och Fred.

Ryssland har gått riktigt bra i VM-kvalet och har efter fyra omgångar lika många segrar med en målskillnad på 8-0. Men nu har man knappast stött på något motstånd av samma kaliber som Brasilien och det kan bli ett otrevligt uppvaknande ikväll, inte heller träningsmatcherna mot USA (2-2) och Island (2-0) på slutet går det att dra några större växlar på. Ser vi till spelartruppen så är det så att samtliga spelar i den inhemska ligan där anfallaren Kerzhakov kanske är den mest välkände spelaren efter sin tid i Sevilla, en fullt duglig anfallare som inte har avsluten som sin främsta egenskap. Idag tror jag inte ens han kommer till särskilt många avslut då han ställs mot världens bästa mittback. Ryssland har ett ganska tungt avbräck då en av lagets bästa spelare Igor Denisov inte kommer till spel idag.

Trolig startelva Ryssland:

Akinfeev, Anyukov, V. B’skiy, Ignashevich, A. B’skiyFaizulin, Tarasov, Bystrov, Dzagoev, Shirokov och Kerzhakov.


Träningsmatch innebär lite lösare tyglar än vanligt och det skulle förvåna mig väldiga om inte Brasilien löser minst två mål i den här matchen. Det kommer säkert bli en del byten i matchen och Brasilien försvagas inte på samma sätt som Ryssland gör i och med att man har en mycket bredare trupp.

Testar även 1,5/10 units på Brasilien -1 (3-vägs) till 2,60 @ expekt.

/e@sy