Dam-VM rullar vidare och inget av lagen imponerade i premiären, det lär nog bli ett annat tempo i denna match och vinnare är klar. Häng med.

Brasilien – Norge
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.65 Expekt
Spelstopp: 2011-07-03 18:15

Brasilien har inte direkt övertygat i öppningen på VM och lyckades vinna mot Australien med 1-0 i premiären. Laget tillhör favoriterna att ta hem guldet och med tanke på vilken trupp man har är det inte omöjligt att man gör det. Även om det inte såg allt för bra ut mot Australien så har laget fått den start man ville med seger.

Norge vann visserligen sin första match men det såg riktigt dåligt ut med tanke på vilket motstånd man hade, det saknades tempo i matchen och med sex minuter kvar av matchen kom seger målet. Ska man kunna hota Brasilien på något vis ikväll måste man höja sig väsentligt många steg.

Brasilien imponerade inte direkt i premiären, det gjorde inte heller Norge. Men trots att man spelar på en lägre nivå så är Brasilien betydligt bättre än Norge. Brasilien kommer defensivt inte att underprestera idag mot Norge som man gjorde i första matchen och med tanke på hur det såg ut för Norge i premiären får man det svårt idag. Ettan känns stabil och testas.

Lycka till.