Bronsmatch i fotbolls-VM idag där Brasilien söker upprättelse från den stora förlusten mot Tyskland i semifinalen. För motståndet står ett Holland som fick se sig besegrade mot Argentina efter straffar. Tror inte på något större målkalas och testar därför ännu ett underspel.

  • Match: Brasilien – Holland
  • Spel: under 3 mål (goal line)
  • Odds: 1,825 @ bet365
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Brasilien åkte som bekant på en riktig käftsmäll mot Tyskland senast då man fick stryk med hela 7-1. Redan efter 30 minuter stod det 5-0 till tyskarna och brassarna såg verkligen helt förlorade ut i försvarsspelet. Man hade noll balans i laget och när tyskarna vände spelet fanns det massor av yta att operera på. Även fast Brasilien lär vara ordentligt revanschsugna idag så tror jag inte att man kommer storma framåt med huvudet under armen, för Holland är ett lag som är ruskigt starka i kontringsspelet. Jag förväntar mig en ganska lugn inledning där Brasilien kommer hålla mycket boll mot ett försvarande Holland, man lär ha matchen mot Tyskland i bakhuvudet och vill nog knappast hamna i ett tidigt underläge. Kikar vi offensivt så är brassarna otroligt bleka utan sin stora stjärna Neymar, som bekant gjort sitt i detta VM efter en skada mot Colombia. Spelare som Fred och Hulk har underpresterat grovt hittills och då är inte Brasilien särskilt heta framåt.
Förutom Neymar så har Scolari hela truppen till sitt förfogande. Thiago Silva är tillbaka från avstängning idag och lär kliva in på sin mittbacksposition.

brasilienholland

Holland fick alltså ge sig på straffar mot Argentina i semifinalen, detta i en match som inte bjöd på allt för många chanser. Holland hade sin taktik klar för sig och jag tror inte man ändrar särskilt mycket på den inför dagens match. Man försvarade med hela laget mot Argentina och satsade på att dra iväg på kontringar, vilket även höll på att ta laget till en final. Det är stor skillnad på försvarsspelet nu jämfört med gruppspelsmatcherna, där man inte riktigt hittade rätt. Man bytte chanser med sitt motstånd då och man tjänar absolut inget på att bjuda upp till sluggerfest mot detta Brasilien. Ligga rätt i positionerna och jobba hårt som ett lag tror jag är melodin idag, något som kan sänka underhållningsvärdet på den här matchen. Man har Van Persie och Robben framåt som kan sänka brassarna med individuella prestationer i kontringsspelet, så man behöver inte anfalla på bred front. Argentina skapade inte särskilt mycket framåt i semifinalen och då håller jag ändå det anfallet som snäppet bättre än brassarnas.
Hos Holland sätter vi ett litet frågetecken för Vlaar, i övrigt inga nya bekymmer.


Jag tycker underspelet känns intressant här till det odds som bjuds. Jag tror nämligen att brassarna kommer vara försiktiga efter storförlusten mot Tyskland och Holland lär inte göra många knop framåt. Testar därför en insats strax under medel på under 3 mål i matchen, där det är pengarna tillbaka på exakt tre mål.

/e@sy