En tuff drabbning i Norge där Brann tar emot Haugesund i en spännande match. Jag tar ställning och lirar ena laget utan att tveka!


Brann – Haugesund

Spel: 1
Odds: 2.05 @ Betsafe
Insats: 6/10
Spelstopp: 18.00

Ligasjuan Brann tar här emot ligafyran Haugesund i en tuff match som väntar över 15 000 åskådare vilket nästan är fullsatt. Vid seger för Brann så går man om Haugesund då dem bara ligger två poäng före.

Brann har mycket fin form för dagen då man har 3 segrar och 1 oavgjord på lagets 4 senaste matcher. I senaste matchen körde man över bottenlaget Stabaek på deras hemmaplan med 4-0. På sin hemmaplan är man dessutom väldigt starka då man ståtar med 5 raka segrar nu och fina 6-1-2 som resultatrad. Det ska dock tilläggas att samtliga segrar är tagna mot lag på den undre halvan men jag tror inte man ska ha några större bekymmer med att vinna mot ett Haugesund som har lite bekymmer i bortaspelet.

Haugesund har ingen vidare form för dagen men man vann visserligen senast med 4-2 hemma mot Vålerengen. Före det hade laget 3 försluter och 1 oavgjord så formen är inte på topp direkt även om den kanske vänder nu efter segern? Bortaspelet funkar inte för dagen för laget då man har 2 raka förluster och resutlatraden 3-3-3 är inget som imponerar för ett topp 4 lag direkt. Nu väntar tufft motstånd i Brann som dessutom visar fin form och då lär man få det tufft.