Kvartsfinaler i Quimper Challenger Frankrike och här har vi två helt olika spelstilar. Brand som är mer av en storservare och sedan Bautista-Agut som är mer av den spelande stilen med spelskicklighet. En har form och en har inte form, kika in!

  • Speltips – Bautista-Agut att vinna matchen
  • Liga – Challenger Quimper
  • Odds – 1.90 @ bet365
  • Units – 4/10
  • Spelstopp – 13.15

Servekanonen Daniel Brands från Tyskland kommer att få sig en enorm värdemätare då han inte är i slag. BA är i riktigt bra form och trivs i den här turneringen.

Daniel Brands från Tyskland är en kille med en riktigt bra serve. Han säger själv att det är hans vapen på touren men vad händer om den inte funkar? Jo han får problem. Han har spelat några matcher nu i den här Challengern och han har haft oväntade problem och det är på grund av att hans serve inte har fungerat, han har haft en låg första serve procent och sedan inge mycket gratis poäng. Han är relativt svag när bollen kommer i spel och gör mycket misstag. Han kommer få det svårt mot en sådan spelskicklig spelare som BA som är en helt okej returnerare och kommer få bollen i spel och hålla den i spel.

BA är en spelare från Spanien som trivs mest på gruset, men han är inte så jätte dålig inomhus. Han är rätt spelskicklig och det kommer gynna han mot servekanonen Brands som inte har formen inne. BA har imponerat och vunnit alla matcher rätt övertygande, speciellt den första mot David Goffin som är en bra inomhus spelare. BA trivs i den här turneringen, förra året kom han till en semifinal men det tog stopp där. Jag tror att han gör om samma bedrift och tar sig till semifinal.

Lycka till!

/Lidde