Jag fortsätter att kliva in på överspel i Bergamo och i Brands matcher, nu är det Marchenko som står på andra sidan nätet.

  • Matchen : Brands – Marchenko
  • Liga : Challenger Bergamo
  • Speltips : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.80 @ bet365
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 11.30

 

Daniel Brands ifrån Tyskland är en spelare som trivs allra bäst på dom snabba underlagen och det är just därför han gör det såpass bra som han gör här i Bergamo på det blixtsnabba underlaget. Brands har en serve som är otroligt bra, han gör otroligt mycket ess på sin serve och får väldigt mycket gratis poäng på den. Daniel har imponerat här i Bergamo, han har inte blivit breakad eller tappat set en gång trots att han tom fick kvala in sig till turneringen. Han spelade igår emot Kravchuk där han vann i raka tiebreak och det brukar se ut så när Brands spelar för han har egentligen sin serve och sedan en forehand som han kan trycka till med ibland, men han har inga bra returer och det tackar Marchenko för.

Ilya Marchenko ifrån Ukraina är en spelare som är bra inomhus, han har inte alls nära lika bra serve som Brands men han får relativt mycket gratis poäng på första serven. Ilya’s styrkor är hans grundspel, han spelar väldigt flakt och försöker pressa ut sin motståndare i hörnen men det kommer tyvärr inte bli så mycket bollande i denna matchen. Ilya vart breakad 3 gånger emot Michon igår, alla i andra set som han förlorade, han vet att om han blir breakad en gång emot Brands så kan setet vara kört så hans fokus kommer troligtvis att ligga på sin serve och invänta andra servar och misstag av Brands.

Att detta ska sluta under 23 games kan jag faktiskt inte se, Brands har servat alldeles för bra och Marchenko är för bra för att släppa detta. Jag kan tänka mig en lång match, kanske 3 set med minst 1 tiebreak och då är spelet i hamn.

Lycka till!

/Lidde